přítel lže

Otázku položila: Bývalá uživatelka #28663 18.6.2012 22:35

Dobrý den,
je mi 18 a přítelovi 24,jsme spolu teprve 4 měsíce a já už se trápím. Je všeobecně známé že přítel je tak trochu přeletavý a vystřídal už hodně holek. Mě s ním přesto bylo skvěle a pořád je když neřeším tyto věci. Jsem dost žárlivá a detektvi a nevím jestli je to špatně ale nemám ráda když se děje něco za mými zády. Asi po měsíci jsem ztratila důvěru když byl navštívit expřítelkyni a mě to zapíral. V ten den jsem vztah ukončila,ale on se rozbrečel že udělal největší chybu v životě a at mu odpustím. Tak jsem to udělala. Říká mi že už jsem ho spravila a že jsem jeho nejlepší holka. Ale mě to stejně nedá a podívám se do histroie a tam vidím že si psal s nějakou slečnou.Tak se ho schválně zeptám jestli si ten den s někým psal tak on tvrdí že ne. Mě to pak hrozně užírá a akorát jsem protivná. Myslím že mě zatím nepodvedl ale nejvíc se asi bojím právě toho. Nevím jeslti dál sledovat jeslti lže,nebo to nechat být a čekat jeslti mi zas napíše nějaká ex že si s ním píše. Ubíjí mě to,ale v ostatních věcech si s ním rozumím perfektně. Jak zůstat nad věcí. Je tohle normální?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8918.6.2012 22:39

    Normální to není, mně by se to nelíbilo, nelíbilo by se mi, že se za mými zády stýká s jinými slečnami a že mi o lže. Pokud by toho nenechal, nechala bych já partnera. Tohle podle mě nemá budoucnost, budeš se akorát trápit.

  • Jakoby bych četla svůj příběh.:-) Mě bylo 18 a jemu 24 a lhal mi stejně. Ale já byla srab. Milovala jsem ho. Přestala jsem pátrat. Vždy když jsem pátrala, tak bylo zle akorát mě a on si z toho nic nedělal. Ale občas mi to samozřejmě nedalo a stejně jsem zapátrala a pořád jsem se trápila. Jinak jsem s ním byla naprosto šťastná. Měli jsme super koníčky, v posteli to bylo dokonalý a moc jsem ho milovala. Vydržela jsem to 4 roky. Pak jsem jakoby dospěla a řekla si, že už toho mám dost a pustila ho k vodě. Bolelo to dost a i dnes po roce a půl se mi o něm občas zdá. Ale mám teď super muže, který mi v ničem nelže. Miluje mě a čekáme miminko. A já jsem klidná a je to lepší. Ale nelituji těch 4 let, byla to zkušenost. Občas bolestivá, ale bez ní bych nevěděla, co v životě chci.

  • důvěřuj, ale prověřuj..a kdykoliv to zkusíš, tak zjistíš, že ti lže.... Bez upřímnosti to není dobrý vztah :/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist