přítel byl doma, na dovolená jsem byla s cizím klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53222 17.9.2012 17:58

Ahoj holky , mám takový menší problém. Je mi 18 let a před týdnem jsem se vrátila s pobytu se školou, ze Španělska. Mám přítele, chodíme spolu už dva roky .. jenomže, jsem na tu dovolenou jela s klukem, se kterým po sobě pokukujeme už od prváku .. ztrávili jsme spolu třo nádherné noci, nebylo nic, jen jsme si povídali, ale bylo mi nádherně, tak nějak jsem přestala myslet i na to, co mám doma a od té doby myslím pořád jen na toho kluka z kurzu, ještě k tomu ho vídám každý den ve škole. Ale teď nevím, co mám dělat .. rozejít se s klukem, který vás miluje a jste s ním tak dlouho a nebo je snad možné, že je to jen blbé okouzlení a přejde to ?! Nevím co mám dělat .. abych se netrápila a neubližovala ani mému příteli. Děkuju moc za názory .. :-) :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1317.9.2012 18:01

    myslim, že si je jen poblouznena a zakoukana,mužeš ho mít jako kamaráda,ale proš si ničit vztah kvuli zakoukanosti.Pokud přítele milujes a si spokojena,vubec bych nad tím nepřemýšlela,mohla by si udelat chybu a ani nevíš jak by to s nim dopadlo,ono je rozdil povidat a byt kamaráda a vztah.

  • To je stará známá věc, že po pár letech vztahu nastane nějaká krize. Třeba právě v podobě nové zakoukanosti do někoho jiného. Stalo se mi něco podobného, byla jsem ze svých pocitů naprosto zmatená. Na jedné straně přítel, který mě má rád a je nám spolu celkem fajn, jen už trochu stereotyp a nuda. Na druhé straně někdo nový, touha po dobrodružství a poznávání zajímavého kluka. Já tenkrát zazmatkovala, přiznala se příteli se svými pocity a on se zachoval neuvěřitelně. Sekl se vším, rozjel se za mnou a přesvědčil mě, že náš vztah pořád za něco stojí. Ještě nějaký ten týden jsem se neubránila myšlenkám, jaké by to bylo s někým novým, ale řeknu ti, jsem moooc ráda, že to takto dopadlo. Pocity nudy a stereotypu zase přešly a přišla vděčnost za to, jaký poklad to ve svém příteli mám.
    To neber úplně jako radu, že to máš příteli říct, on asi ne každý dokáže takto skvěle zareagovat. To musíš vědět sama, jak situaci nejlíp rozseknout. Jen jsem ti tím chtěla říct, že nejsi sama koho to potkalo a taky to, že několikaletý spokojený vztah je hodnota, kterou bys neměla zahodit jen tak.

  • ahojky taky se přidávám k holkám a myslím,že je to "nějaké" poblouznění které skončí jste spolu dá se říctg také dlouho a to bývají "krize" taky sem bohůžel mněla mněli jsme doma stereotyp a tak chlap byl raději doma a já s kamoškama po diskotéce a buch byl tam jeden kluk tancovali jsme spolu popíjeli bylo mi s ním neskutečně dobře něco "jakoby" mně omámilo a zapomněla sem naprosto co mám doma byla sem stejně poblouzněná jako TY!táhlo se to takto 2 týdny on jezdil zamnou vždy večer pokevali jsme vždy v autě a hrozně si rozumněli noo..nebudu vykládat dál je to děsně na dlouho,ale konec konců tenkrát nás viděl můj dosavadní přítel a už to jelo nakonec odešel a večer jsme si o tom promluvili "asi" mně vzal na milost a nechtěl to raději vědět k čemu mohlo dojít věř že k ničemu extra nedošlo.Od té doby co jsme se dali s přítelem opět dohromady a vše si vyříkali jsem zjistila že já (kráva) sem chtěla zahodit dvouletý vztach s někým koho vlastně znám chvíli...
    Nedělala bych být tebou unáhlené krkoky a raději vyčkala

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist