pritel a minulost ..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51108 16.7.2012 17:02

Ahoj holky :) Chtela bych se Vas jenom zeptat na Vas osobni nazor .. Jsem s pritelem rok a pul, je mi 18 let a napadlo me, ze bych se ho zeptala s kolika holkama prede mnou spal .. je to v pohode, nebo se na to ptat nehodi a je lepsi nechat minulost plavat za sebou, aniz bych pak mela zase brouka v hlave .. :-) dekuju ..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem se také ptala ;) podle mě není důvod to tajit, máte o sobě přece vědět všechno.

  • Martasek8916.7.2012 17:11

    Jak pro koho, někomu nevadí to říkat, někomu ano. Nevím, zda Ti to něco dá, ale já bych se neptala, leda bych navázala, kdyby to třeba nakousl.

  • Já jsem se přítele zeptala, bydlíme ve stejné obci, takže jsem ho znala už předtím, ale tohle mě zajímalo. On byl sukničkář a mě vrtalo hlavou, jestli s touhle holkou od nás něco měl, nebo s touhle... No občas mi z toho fakt hrabalo. On ví, že mi jeho minulost vadí a že mi i po 3,5 letech nedá občas spát, i když co bylo, bylo. Nic moc nechce říct, aby mě netrápilo ještě třeba něco navíc. Dostala jsem z něj pouze, s kolika dívkami spal, ale i tak do teď přesně nevím, které to byly. Na ty, co ho obletovaly ještě po tom, co jsme spolu začaly, jsem se zeptala přímo, tak to mi řekl, že s touto nespal.
    Zkusit to můžeš, přinejhorším ti prostě řekne, že nemá cenu se vrtat v něčem, co už bylo. Já jsem taková, že když mě něco zajímá, musím se prostě zeptat, toho brouka tam stejně mám. Já jsem ten typ, že chci vědět radši vše, i když se mi to nebude líbit, ale radši všechno, než být v nevědomosti.

  • Nech minulost spát. Je mi jasné, že by jsi to ráda věděla, ale můžeš si spíš uškodit. On ti řekne číslo a ty budeš mít ještě víc otázek.
    Já osobně se manžela na to neptala, časem mi něco málo řekl sám a něco řekla jeho rodina. :-D Jen jsem mu jednou z legrace řela, že se od něj prdku dozvím o minulosti. Řekl mi, že řeší jen budoucnost a minulost je minulost.
    Chlapi toto holt berou jinak.

  • Ja jsem se zeptala.. Cislo me sice extra nezajimalo, ale slo mi o to, ze kdyz uz budu s nekym spat, driv nebo pozdeji z nejakeho duvodu bez kondomu, tak chci vedet s kym spim. Vic se ale o to s kym kde kdo byl a tak nebavime, ja bych to ani slyset nechtela, bych zeptne zarlila jak se znam :D

  • Mě by to asi dost zajímalo a určitě bych se ho na to zeptala, ale ne hned... třeba až po roku nebo delší době chození. My jsme si to řekli s přítelem hned na začátku. Ale já měla to štěstí, že přede mnou s nikým nespal :D

  • Já se teda manžu zeptala :) Já jsem s ním od 15,jemu tenkráte bylo 25,takže mě to zajímalo,ale zeptala jsem se na to,když byl opilý :) O pár holkách jsem věděla,takže číslo 15 mě nepřekvapilo.Sice mi to přišlo jako hodně,ale dál jsem se neptala,stačí mi vědět,že ted' už je jen 8 let se mnou :) Záleží na tobě,jak moc jsi žárlivá.Já moc žárlivá osobně nejsem,jen mi to nedalo a zeptala jsem se,protože on o mě taky věděl co kde s kým :)

  • být tebou nechám minulost minulostí :)) Pokud to chceš vědět tak se to od něho dozvíš, určitě ti to řekne, ale nesmíš kvůli tomu vyšilovat nebo být naštvaná, věř mu :)

  • S bývalým jsme se o tom jednou bavili, on normálně přiznal s kolika holkama spal a v pohodě, na jména jsem se neptala, i když teď už to vím... No a se současným jsme se o tom nebavili, ani mě to nezajímá, ale kdyby se zeptal on mě, na férovku bych mu řekla pravdu a neviděla na tom nic špatného. :) Takže proč se nezeptat, každý máme nějakou minulost. :)

  • Verousek8916.7.2012 19:28

    Vzhledem k tomu, že s partnerem před sebou nemáme žádné tajnosti a za nic se nestydíme, tak já bych vůbec nepřemýšlela, jestli se zeptat nebo ne, ale normálně bych se rovnou zeptala a nic víc bych v tom nehledala. Já to neberu jako šťourání v minulosti :)

  • Já se na to vždy ptala všech partnerů, nebo jsme se na toto téma vzájemně bavili, prostě jsem vždy o všem věděla, ne jen kolik jich měl, ale i jména, tváře, důvod rozchodu, délka vztahu...všechno :D. Jsem typ člověka, co potřebuje o všem vědět, nejsem žádná stíhačka, ale mám ráda přehled. Mým partnerům to nikdy nevadilo, někteří mi to řekli i sami, nechtěla bych mít s partnerem před sebou tajnosti. Pokud to v tobě hlodá, tak se ho na to zeptej, nemusíš pátrat po všem, ale počet partnerek zase tak tajné není ;-).

  • petulinkaa1316.7.2012 21:50

    spatneho na tom nic neni,my jsme si to taky s manzelem na zacatku vztahu rekli a vypraveli zazitky,nic na tom neni,je to nase minulot kterou stejne nezmenime a je to tak jak to je :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist