přitahuje mě manželův kamarád

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35010 7.7.2011 21:32

Ahoj, mám problém v tom, že mě neuvěřitelně přitahuje manželův kamarád a vím, že i já jeho, protože mi to už řekl, sice opilej, ale řekl. Neustále na něj musím myslet a představuji si ho i při sexu... Je to čím dál horší. Vím že bych neměla, ale ta touha je nezastavitelná. Manžel na mě značně kašle, takže bych snad neměla ani výčitky. Nejde mi o vztah, ale jen o sex a mám pocit, že u něj je to stejný! Proboha co s tím? :( L.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj názor je....... nedělej to.Pokud si s ním švihneš tak věř tomu že on to ukočíruje ale ty ne.My ženské jsme slepice a v každém vzru vidíme hned lásku.A ještě jedna věc ........co to je za kamaráda když čumí po jeho manželce?V těhle věcech mám v hlavě jasno i kdyby to vypadalo jako Bratt Pit nikdy bych nešla do manžela,přítele kamarádky nebo chlapů v rodině.
    Když to praskne a jako ono to praskne vždycky pro tvého manžela to bude dvojnásobná zrada.
    Zkus ty svoje živočišné pudy přebít mozkem a hlavně jsou určité morální hodnoty které asi v současném životě nikoho moc nezajímají a říkám to z vlastní zkušenosti jsem rozvedená právě k vůli nejlepší kamarádce která si jako ty chtěla pouze s mojím manželem švihnout.
    Pokud nejsi doma s něčím spokojená tak o tom mluv a nehledej to co ti chybí někde jinde.Právě proto že každý si myslí,že tam někde venku je nějaký lepší chlap co ti to udělá 4x denně a věř tomu že za dva roky tě bude uplně stejně prudit jako ten předchozí.A kdyby spolu partneři mluvili o problémech které jsou ve vztahu prostě vždycky tak by se nemuselo každé druhé manželství rozvádět :-)))

  • Většinou se tohle stejně provalí, kord když je to jeho kamarád.. No tak zauvažuj nad tím, co by se stalo, kdyby mezi váma něco bylo a pak se to provalilo. Jestli to za to stojí?

  • Já bych si asi nejdřív promluvila s manželem a zkusila s ním pořešit kde je problém ve vašem vztahu. Utéct do jiného byť sexuálního vztahu je mnohem jednodušší než řešit svůj vztah s manželem. Vzali jste se, vytvořili jste nějaký svazek tak než ho ničit sexem s jeho kamarádem tak zkuste radši zapracovat na tom,jak vylepšit váš vzájemný vztah,abys nemusela řešit mimomanželský sex....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist