přípravky v drogerii vs. AVON, ORIFLAME

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40320 9.11.2011 21:56

zdravím :-) chtěla jsem se zeptat spíše z vaší zkušenosti .. myslíte si, že se přípravky od AVONU, ORIFLEMU apod. vyrovnají těm v drogeriím? .. nebo je to komerční záležitost, tudíž kvalita bude stejná. Zajímal by mě váš názor, předem děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jak co :) - jak na co natrefíš. :) Já objednávám z Avonu i Oriflamu a chodím i do drogerek. :)) Z Avonu mám ráda balzámy na rty a ty přírodní masky (jak na pleť, tak na tělo, ale i na vlasy), z Oriflamu už jsem teď dlouho neobjednávala, ale dřív jsem si brala vůně a nějakou kosmetiku (třeba lesk či stíny), v drogerce kupuji převážně šampony, sprcháče, řasenku, výrobky od Essence, make-up i pudr (líbí se mi, že si to můžu hned vyzkoušet :) - a hlavně mají drogerky výhodu v tom, že můžeš jít a můžeš si to hned koupit. :))

  • Verousek899.11.2011 23:45

    Já jsem nakupovala v avonu většinou dekorativní kosmetiku, mám od nich ráda lesky, tužky na oči a řasenky a make-up. Sprcháče, šampony, voňavky mi neseděly, takže ty jsem rovnou zavrhla, teď už z avonu neobjednávám vůbec nic, radši si zajdu do drogerky, už mám odzkoušené svoje značky jak na šampon, sprcháč, pleťové krémy a masky, tak i na dekorativní kosmetiku. Můžu si to prohlídnout, přečíst si obal výrobku, kosmetiku vyzkoušet a rovnou si to koupit :) Z oriflame mi nikdy žádné výrobky nevyhovovaly a ani se mi nelíbily. O kvalitě se asi nedá moc mluvit, posuzovat, protože záleží jak který výrobek, třeba krémy Anew od Avonu bych řekla, že kvalitní jsou, nebo třeba Planet Spa je také dobrá značka, to samé v drogerce také najdeš kvalitní výrobky a pak ty méně kvalitní. Důležité je spíš co konkrétně sedne tobě.

  • Já jedině od AVONU a to pletove vody, šampony, balzámy, krémy, rtěnky a masky atd. Šminky radši v drogerii, kde si to muzu vyzkouset. Objednala jsem si z AVONU gelove stiny a byla to uplne jak voda a vubec to nedrzelo na očích, hned na víčku byla rýha, kterou stíny udělaly.

  • Martasek8910.11.2011 14:26

    Já mám nejradši AVON. Záleží, co potřebuji, ale šampony, sprcháče, řasenku, rtěnku, ... Beru vždy tam. POkud to potřebuji rychle, zajdu do drogérky, ale jinak AVON.

  • Kvalita Avonu a značek z obchodní sítě je srovnatelná, rozdíl je pouze ve způsobu distribuce výrobků a v marketingové strategii :-). doporučuji rozhodovat se podle individuálních preferencí a zkušeností.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 559 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist