přibírám

Otázku položila: Anonymní uživatelka #135734 29.8.2013 7:48

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat mrchu mam normálně pravidelnou,teď mě zarazilo že jsem za 14 dni přibrala 1 kg a jím strašně málo.Ještě před 4 měsíci jsem mela 40 kg a najednou takový zvrat měla to některá z vás i když jste málo jedly?

jo a teď mam 46 kg

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8929.8.2013 7:52

    To je právě ono, čím pravidelněji jíš, tím víc si udržíš váhu, případně při sportu něco zhubneš. Nebudeš-li jíst, začneš se spíše nafukovat, tudíž "tloustnout".

  • ahoj, ja to mela taky tak, jedla jsem v podstate malo, nebo skoro nic, nesportovala jsem a byla jsem rada, ze si drzim svou vahu, ale pak stacil mesic a mela jsem o tri kg vic. Tu vahu jsem si drzela dalsi dva roky a pak prask a dalsi tri-ctyri kg nahore a nedalo se s tim nic delat. Proste takove pribirani ve vlnach. Doktorka mi rekla, ze to je tim, ze telo proste dospiva a k tomu pribirani patri, nemuzes pocitat, ze ve 20-ti letech budes vazit tolik jako ve 13 a tim, ze jsem tak malo jedla tak to telo holt kompenzovalo ve vlnach, aby dohnalo tu ztratu. Navic se k tomu pridaly dalsi zdravotni komplikace, takze radim, radsi jez o neco vic, zdrave a pravidelne a budes v poho :-)

  • a jakou mas vysku a vek?46kg je hodne malo pokud nemas min nez 158cm...... a telo potrebuje dostatek zivin a potravy jinak zacne setrit a ulozi si cokoliv-na jeste horsi casy

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist