při pohlavním styku nevydrží ani minutu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48529 22.4.2012 16:31

Ahojky,potřubuju dobrou radu.Můj přítel je prostě rychlík,při pohlavním styku nevydrží ani minutu a už to z něj lítá,hodně jsme toho už skusily a zatím nejvíc pomáhají prezervativy s benzokainem,prosím o nějakou dodrou radu co pomáhá při předčasné ejakulaci,moc díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky už tu jednou tohle bylo myslím i něco hodně podobného psané.Je to různé jde o to jak dlouho Tvůj partner žije sexuálním životem.. také některé womenzonky píší jak před samotnou ejakulací chlap přestane a až to trochu podrží tak zase může pokračovat.Jinak taky může muž ejakulovat a po té mít sex který věř nebo né bude trvat dlouho než po druhé ejakuluje.

  • JanaRad22.4.2012 18:18

    Tak tento exemplář vlastním doma. Řešíme to stylem před sexem manžel jde do sprchy, já teda taky, ale manža se při mytí "udělá" a pak jdeme na věc a vydrží pak fakt dlooooouho.....

  • Tento problém mám s přítelem úplně stejný. Jednou jsem se i ptala i doktora. Nejvíce mi říkal, že pomáhá, aby muž častěji masturboval. Pak prý lépe vydrží. Je to pravda. S přítelem to máme 3 - 4x týdně a protože masturbuje, když s ním nejsem, pak je v souloži delší ;-)

  • My tenhle problém řešíme tak, že přítel chvilkami dělá pauzy, vydrží pak o mnoho déle :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 628 odpovědí a 409 760 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist