přespání u přítele

Otázku položila: zirafka11 9.2.2013 21:58

ahoj, po jaké době vztahu jste poprvé spali u přítele nebo on u vás, popřípadě kdy je to podle vás vhodné? díky za odpověď

ještě upřesním další informace..mně je čerstvých 18, jemu 21..oba bydlíme u rodičů, já ty jeho znám v podstatě od začátku vztahu, se svými rodiči jsem ho ještě neseznámila (přijde mi, že v otázkách vztahů jsou dost staromódní)...chodíme spolu teprve necelý měsíc, ale on už by chtěl abych u nich spala (brzy má narozeniny, tak abych s nimi mohla být dlouho)..vím, že sex po mně zatím chtít nebude, byl by jen pokud bych si ho já vyloženě přála...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží na věku a na tom, jak dlouho se znáte. Já jsem třeba u posledního přítele přespala ještě dřív než jsme se dali dokupy. Celou noc jsme si povídali, ale ve vší počestnosti. Za 2 dny už to nebylo počestné a dnes jsme už spolu přes 4 roky, 1,5 roku manželé a máme 3 měsíční mimčo. Ale tu první noc mi bylo asi 20, takže jsem se nemusela nikomu zpovídat :) Kdyby mi bylo 15 tak by se naši postavili na hlavu :)

  • Ahoj, to asi záleží hlavně na tom, v jaké fázi vztahu se nacházíte a jak a kde bydlíte. Já přespala u přítele poprvé snad už po dvou týdnech, ale bych to bex sexu, ten přišel po měsíci vztahu:)

  • venysek9.2.2013 22:26

    Já myslím, že to je dost individuální.. Záleží na tom, co povolí tvoji a jeho rodiče a taky asi, kolik vám je let.. U nás nikdy žádný moc nepřespával, můj manžel asi jen 2x, protože máma tomu nakloněná nebyla, byla zvyklá na svůj klid, ale u něj jsem pak přespávala každou sobotu a bylo to asi po 3 měsících našeho vztahu. Předtím jsme spolu už ale párkrát přespali v bytě mé sestry, když byla pryč, to bylo poprvé asi po měsíci. Každopádně, mě bylo 20 a jemu 25 a máma ho už chvíli znala, takže to bylo spíš o domluvě, ne tolik o dovolování se. Ale u předchozího přítele jsem u něj poprvé přespala po měsíci na Silvestra, bylo mi 17 a musela jsem vynaložit hodně sil, aby mě máma u něj přespat nechala, protože si myslela, že by to mohlo vadit jeho mámě. Pokud by ale nebyl Silvestr, přespala bych u něj poprvé určitě později :-)

  • Gejbrieel9.2.2013 22:54

    Já si taky myslím,že to je hodně individuálníJá osobně jsem poprvé přespala u přítele na Silvestra,kdy jsme spolu byli o půlnoci 1 rok.Bylo mi 1ř,ale věděl o tom jenom tatka a mamka ne,protože mi bylo jasné že by to nepovolila.Naštěstí naši byli prč tak to bylo docela v pohodě :-)

  • Záleží na tom jak se k tomu postaví tvý nebo jeho rodiče a kolik vám dvěma je. Nebo pokud je starší a už bydlí sám a tvý rodiče s tím souhlasí, tak je jen na vás dvou kdy u něj/ on u tebe přespíte.

    Já jsem to měla jednoduché: přítel měl vlastní byt a moje máma vždy mezi námi pěstovala dost kamarádský vztah(nebála jsem se za ní s čímkoliv přijít) takže jsem u přítele začala přespávat už po 14 dnech.;-)

  • Záleží určitě na věku. Já u svého, teď už manžela, spala poprvé asi po 4 měsících (bylo mi čerstvých 16). On i já jsme bydleli u rodičů.

  • Tak u nas to bylo hodne rychly. V polovine kvetna jsme se poznali na netu, po 14 dnech psani za mnou prijel a spis ze srandy se me zeptal, jestli k nemu dalsi den nechci prijet na vikend (220 km daleko). Nikdy driv bych to neudelala, ale u nej to bylo jiny a souhlasila jsem... Vikend byl super, nic se mezi nami nestalo (poprve jsme se milovali o 3 mesici pozdeji na prvni spolecne dovolene), v nedeli me odvezl autem domu a seznamil se s mymi rodici. U nas poprve spal asi o 14 dni pozdeji.
    V te dobe mi bylo 22, jemu 38 - v kvetnu spolu budeme uz 5 let, mame 2 deti (syn 3 roky a dcera 6 mesicu) a v lete bude svatba.

  • Já jsem se se svým přítelem poznala, když mi bylo necelých 15, jemu necelých 20 ... moji rodiče věděli, že je úplně jedno, jestli mě k němu pustí na přespání nebo ne, protože sex se dá provozovat i přes den ;) Ale přesto jsme asi první 3 roky u sebe spali jen asi 2x do roka, já u nich na Silvestra a on u nás, když byla nějaká benátská nebo něco podobného. Pak už to přešlo i tak, že jsme u sebe spali na narozeniny a oslavy a tak a teď je mi 19, jsem na VŠ domů jezdím jen na víkendy, takže u mě spí každý víkend.
    Ale u vás je to jiné. Chápu, že Tvoji rodiče s tím asi budou mít problém, jak píšeš, že jsou staromódní a ještě tam jde o to, že jste spolu měsíc. Ale myslím, že v 18 by už neměl být nějak extra problém ;) i když u nich asi bude.

  • V minulém vztahu po 4 měsících, v současném asi tak po 3. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist