přespání u přítele

Otázku položila: Bývalá uživatelka #180886 7.7.2018 10:22

Dobrý den, je mi 15 (v listopadu 16) a mám kluka kterému je 17. Rodiče ho znají, přijde jim hodný, sympatický.. Bohužel me s ním ale nenechají samotnou. Sex už byl ale samozřejmě aniž by se to dozvěděli rodiče. Jeho matka ma za týden svatbu a já jsem byla pozvana, mela jsem tam spát s tím ze bych spala v jiném pokoji bohužel rodiče mi nevěří a trvají na tom ze si pro me ještě ten den přijedou. Chcou me takhle držet ještě dva roky, ale proč?? 15 mi už bylo a jim může byt celkem jedno co dělám, hlavně ze neotehotnim a to si hlídám.. Je mi skoro 16 a porad me hlídají jako by mi bylo 10.. Myslíte ze jim mám neco říct?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • vilamotylkova7.7.2018 11:15

    Doba je jiná. Vše je tak nějak uspěchané. Tvoje rodiče chápu, já sama nevím, jak budu reagovat. Ještě nějaký ten rok a budu to také "řešit". To, že se chráníš, abys neotěhotněla - to je v pořádku. Ale zkus si představit sebe na jejich místě - co bys své dceři, v 15, dovolila, jak by ses zachovala ty? Pozn. děsí mě představa, že moje děti už v 15 budou mít sex.zkušenost ...

  • Marlena7.7.2018 12:55

    Já si třeba nemyslím, že je úplně vhodné abys vůbec byla na svatbě jeho matky. Jak spolu chodíte dlouho? Pochopila bych, kdyby ti bylo třeba 25, chodili spolu tři roky a plánovali spolu rodinu, ale takto? Svatba je rodinná záležitost a já osobně bych se tam teda nehrnula. Takže bych na tvým místě byla ráda, že ti rodiče účast na svatbě nevymlouvají a nechají tě tam jít. Pokud to nevěstě nevadí... I když teda u nás v rodině by se asi něco takovýho nestalo. Ale každý to má jinak.

  • No, neco jim rict muzes, ale jsou to tvoji rodice a maji na takove chovani pravo. Za jejich casu to tak proste nebylo, zkus to trosinku pochopit, i kdyz vim, ze je to tezky. Jedinou moznost vidim v tom, ze by mamka pritele vasim zavolala a situaci se svatbou a oddelenym spanim jim vysvetlila.
    Jen bych te opravila-jsi jejich dite, nemuzes rict, ze jim muze byt jedno, co delas. Oni o tebe maji proste strach! Tak nebud tak jednostranna a zaujata jen proti nim. Vidi te jako malou holcicku a ne jako zenu, jak jiste vidis sama sebe.

  • Ahoj,
    Je to normální že se o tebe rodiče bojí, počkej si tak do osmnácti;-) Myslím že tě to nezabije:-)
    Mohla by jsi se je snažit pochopit8-.

  • wirna7.7.2018 13:10

    Myslím, ze rodiče vymysleli nejvhodnější variantu pro tebe i pro ne.
    Můžeš i na svatbu ale v prijedou si pro tebe abys tam nespala. Ja bych byla vůbec rada, ze ti nezakazaly tam jit ;-)
    Neboj do 18let te hlídat nebudou, hold na začátku to je pro ně taky nezvyk. Do ted te měli doma a ty uz pomale zacinas mit svůj život. Na to si musi i oni zvyknout.
    A za par měsíců uz k tomu budou mit taky jinej postj :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist