přehrada pro děti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51436 28.6.2012 10:04

Holky, poradíte mi prosím? Nejlépe na Moravě či pomezí Čechy - Morava, nějakou čistou přehradu, kde by byla prima dovolená s malými dětmi. Ideální by byla písečná pláž u přehrady... taková imitace moře, hihi:-D. A pokud máte zkušenost, prosím i o ubytování. Děkuju srdečně.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8928.6.2012 10:32

    Já bych doporučila Vranov, konkrétně kemp Vranovskou pláž, je to tam nádherné, je to přímo u hráze a koupání tam bylo vždy super, i když posledních pár let už jsem tam nebyla (4 roky), protože jsem se přestěhovala. Bydleli jsme tam vždy ve stanu. V okolí najdeš zámek Vranov nad Dyjí, hrad Bítov, zříceninu Cornštejn, rozhlednu Rumburak, možné výlety parníkem a tobogan a půjčovna šlapadel/loděk v campu tam taky je. Když jsem byla malá, tak jsme byli v kempu Merkur v.n. Nové Mlýny, tam jsme bydleli v bungalowu, ale byla jsem malá, tak bohužel podrobnější informace nepovím, jen si pamatuju, že se mi tam líbilo a určitě se tam v budoucnu někdy chystám znovu.
    A předloni jsme s partnerem byli na Lipně, v kempu Modřín, je to přímo v Lipně nad Vltavou a bylo to tam úžasné, nejraději bych tam jezdila každý rok, je tam koupání moc hezké a atrakcí je tam také spousta - Kramolín, bobová dráha, lanový park,...
    http://www.vranovska-plaz.cz/
    http://www.kemp-merkur.cz/
    http://www.lipnoservis.cz/
    http://www.campinglipno.cz/

  • My byli v Pasohlávkách - tam co jsem slyšela od kamarádky mají ještě ted volné pokoje v bungalovech, koupat se dá v jejich laguně ale lepší to bylo v Novomlýnské přehradě, tam byl příjemný písečný podklad, čistá voda..ale taky spousta rybářů, tak to chtělo hledat, abychom moc neplašili...byli jsme tam 5 let zpět, tak snad se to tak moc nezměnilo. My byli v ATC Merkur ve stanu, jinak kolem je i spousta chatek a penzionů.

  • i Rozkoš je skvěláááá

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist