prednison + utrogestan

Otázku položila: symtsa 16.4.2012 20:20

ahoj snažilky těhulky ....womenzonky, chci se zeptat jestli některá z Vás měla zácpu následkem užívání prednisonu v kombinaci s utrogestanem (do pochvy). Jsem od soboty po punkci a od té doby jsem nešla na velkou...jsem jak balon...taky mě zajímá jestli z vás ten utrogestan vychází ven (mám pocit že ho nezatlačím dost hluboko) díky za názory...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud utrouš zavádí,tak jde ven..Já co si pamatuji.Jsem se děsně těšila až jej přestanu užívat.protože bez intomky jsem prostě nešla.A furt jsem byla ve sprše.Jinak zácpu jsem neměla.A pokud jsi měla punkci,doporučuji mooooc hodně pít.Bříško nemusíš mít velké jen z toho že máš zácpu,ale především z toho jak máš velké vaječníky.Opravdu hodně pij.

  • Borlova16.4.2012 22:43

    To co jde z tebe ven, je jen ten obal z utrogestanu. Ten účinný vnitřek je prý prášek, který v tobě zůstane a vztřebá se a obal pak vyteče. Takhle mi to bylo vysvětleno od doktora. Takže určitě ho nezavádíš málo hluboko. A jak píše Petra, bolest nemáš jen ze zácpy. Ale jestli cítíš, že by se ti ulevilo, když bys šla na velkou, tak použij čípek. Ten by snad neměl vadit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist