předávání dítěte otci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #97557 11.6.2013 21:06

holčiny, co s tím máte zkušenosti, probíhá u vás vždy předání dítka otci tak, že u toho musí být matka a dítě otci vyloženě jakože ona sama předat nebo to může být i někdo jiný? Máte v rozsudku přímo uvedeno, kdo má dítě otci vydat nebo jen, že otec si dítě vyzvedne v místě jeho bydliště a hotovo.
Já budu dojíždět do práce a otec si bude malého vyzvedávat celkem brzo odpoledne a já to nebudu mít šanci takto stíhat, vydat malého by mu mohli moji rodiče, znají ho a já bych si malého zase po návštěvě převzala osobně zpátky. Myslíte, že můžu při dalším stání u soudu nějak prosadit, že malého nebudu předávat já (ex ale všechny aktuální potřebné informace o malém dostane).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Všechno záleží na dohodě mezi dospělýma. Rozumnýma dospělýma, pro které je hlavní jejich dítě, a ne žabomyší války o detaily. Ale já mám v rozsudku otec vyzvedne v místě tr. bydliště a dítě bude matkou připraveno na styk s ním, předání bude probíhat také v místě bydliště ale kdo tam už napsané není

  • tak já mám v rozsudku: matka je zavázána povinností nezletilou ke styku řádně připravit a otci předat...a také si ji od otce převzít. a ex na tom trval opravdu doslova.
    takže sem musela pravidelně každou středu odcházet z práce dříve, abych dceru v 15h předala otci. šel dokonce i tak daleko, že když sem měla horečku (40°C) a nemohla si dceru osobně před domem převzít tak mi ji nechtěl ani poslat nahoru (a to si pro ni šel dolů dědeček).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist