prdíky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30827 6.4.2011 17:55

Holky máte nějaký zaručený tip na prdíky? moc na ně trpíme a sab simplex nezabírá :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl6.4.2011 18:17

    Hihihi taková babská povídačka, udělat čajík z kmínu. :) Pak budou prdíky raz dva. :) segra taky dělala a měla po problémech. Její synátor na to trpěl jak pes. Denně musel mít aspoň flaštičku čaje z kmínu, ani feniklovej čaj nezabíral, a kmín používaly už naše babičky a maminky. :D

  • Zaručené rady na prdíky neexistují. Otázkou je jestli kojíš? Pak se dá rozepsat dál...

  • Fenyklový čaj, je odporný ale pomáhá. Kup si normálně fenyklové koření (cca 14 Kč), zahřej si vodu jako na čaj, nalej do hrníčku, přisyp 1 čajovou lžičku, nechat asi 10 minut luhovat a můžeš pít.

  • u nás zabírala jen teplá koupel, fenyklový čaj a kapky jako by nebyly, masáž bříška nepomáhala a nějak s ním cvičit v době, když ho to chytilo taky nešlo, občas pomohl teploměr v zadečku a zvednout nohy a nechat ho bez plíny, aby se prokopal, rád se pral s dekou nebo , tak jsem mu ji schválně dávala, aby se víc pohyboval.
    Ještě můžeš zkusit brát pro sebe Espumisan a hlídat si jídlo. Ale ani to žádný efekt nemusí přinést. Chce to vydržet.

  • malá an to trpěla přesně do 6.měsíce, nic jí nepomáhalo, každej večer mi plakala třeba i tři hodiny v kuse, bez přestání, nešlo jí utišit, jediný co malinko uleví je fenyklový nebo ještě lépe kmínový čaj.....kapky sab simplex nám vůbec nepomohly, ale trochu ulevily kapky Baby calm...držte se...

  • Kapky BABY CALM, zahřívat bříško, masírovat, cvičit s nožkama, zabalit dítko do zavinovačky, vzít ho do náruče, dát dudel ( mívá-li ho ) a hopsat s ním na gymnystickým baloně ( to nám pomáhalo moc - taky sem se naskákala.....)

  • nahřátý pytlík s třešňovýma peckama...mají např. v DM...

  • Jestli kojíš, tak i vynechat potraviny, které by mohly nadýmat. Já jsem úplně vynechala jakékoliv pečivo. Prdíky sice nezmizeli, ale zmírnili se, jinak nám žádné kapky taky nepomohli. Toníčkovi dělalo dobře, když jsem ho k sobě hodně přitiskla čelem k sobě a natřásala ho ve stejném rytmu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist