pravidlo 3?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #25663 19.8.2011 20:47

Hloupost, ale nemuzu to vydrzet :D
Vcera jsem byla na rande s jednim klukem. Zda se mi, ze jsme si padli celkem do oka, byli jsme na bruslich, porad jsme meli o cem mluvit, i nejaky to flirtovani a telesnej kontakt probehl.. Jsem asi ze stary skoly, ale je i v dnesni dobe na klukovi, jestli se ozve? A plati, ze kdyz se neozve do tech 3 dnu, tak mam jit radsi o dum dal?
Asi je to jen z blbejch americkejch filmu, ale nemuzu si pomoct :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Asi je pěkné, když se ozve sám, ale někteří jsou ještě větší stydlíni než holky a pak musíš převzít iniciativu...těžko říct, jak je to u vás...asi bych počkala ty 3 dny a pokud by se neozval, napsala bych já :)

  • no většinou pokud klukovi na tobě záleží, tak se sám ozve...přece by si tě nenechal utéct ne? ;-) Vyplatí se na chlapy netlačit, ale zároveň se nesmí zapomenout dát jim taky najevo náklonnost, aby věděli, že se snažit mají :-))
    takže doporučuju nechat tomu volný průběh, vyčkat jestli bude mít tendenci ke sbližování, pokud ne, tak mu nenápadně pomoct a pak už to snad půjde samo ;-) Z vlastní zkušenosti ale vím, že pokud to mezi chlapem a ženskou jiskří, ale přitom si mají co říct, tak to je ono......takže tfuj tfuj :-)

  • No mě se to docela líbí:)Já mám také ráda,když vím, že kluk o mě stojí a ozve se jako první:***

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 592 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist