pracovní neschonost po revizi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34626 16.5.2012 14:26

ahoj,

jak dlouho jste byly po revizi (já v 8tt) na pracovní neschopnosti? Dnes jsem měla kontrolu a domluvily jsme se s dr, i když je fyzicky všechno dobré, na celkem tři týdny(bylo mi doporučováno i více, ale to už jsem kvůli práci nechtěla). Nyní jsem druhý týden po revizi, ještě příští týden budu doma.

Zatím se necítím vlítnout naplno do pracovního procesu a lékařka mi to ani nedoporučovala.

Jak jste to měly vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já naštěstí tuhle hroznou zkušenost nemám,ale myslím si pokud se necítíš psychycky fyzicky nehrň se do práce.

  • lulatko16.5.2012 14:58

    Asi záleží případ od případu a taky od druhu zaměstnání. První revize (spont. potrat na konci 9.tt) proběhla, když jsem měla zrovna týden dovolenou (bylo to v pondělí), a po dovolené (tedy týden poté) jsem šla normálně do práce (pracuji v laborce). Druhá revize byla v průběhu rodičáku, byla jsem ok, bylo to v pátek a dovedla bych si představit jít po víkendu do práce. Takhle jsem i tak vlastně kvůli malému dítěti doma musela fungovat hned další den.

  • Ahoj, měla jsem to asi jinak. Doma jsem byla celé dny sama, všechno na mě padalo, chtěla jsem být raději mezi lidma, takže jsem byla doma jenom asi něco přes týden. Ne že bych byla až takový workoholik, ale doma jsem myslela, že se fakt zcvoknu...Ale pracuju v kanceláři, práci s klienty si můžu sama plánovat a hlavně mám super kolegyně.... Asi hlavně psychicky se do ničeho nežeň a nech se uschopnit až se na to budeš cítit.

  • Ja potratila ve 12tt a doktor po revizi chtel abych zustala na neschopence 6nedel ale tak jak ty jsem si to kvuli praci dovolit nemohla tak jsme se domluvili na 3tydnech.A taky jsem se fyzicky citila jit do prace psychika sice drela ale casem se to zpravilo.Zalezi na tobe jak se citis.Pokud se necitis tak se nikam nezen.

  • ahoj já jsem byla na revizi 5.4. a do práce jdu až od června....mám zaměstání v obchodě-tahání těžkých věcí,je tam chladno.tak jsem se z dr. domluvila že až od června půjdu,ale já jsem na neschopence od 2.3.-jsem zjistila že jsem těhu a kvůli té práci co dělám jsem ze dne na den skončila....ale to jsem netušila že takhle dopadnu( v 9tt nebyla vidět srdeční akce),ale od července to zase budem zkoušet...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist