pozitivní tt a chřipka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44090 16.11.2011 9:33

ahoj womenky,

tak mi dnes vyšel pozitivní tt /15DPO/, ale mám chřipku jak trám. co s tím, jak léčit? už jsem o jedno mimi přišla, tak mám nerv, aby nebylo něco špatně kvůli nemoci. piju čaj s medem a citronem, ale bolí mě v krku a strašně kašlu, kapky asi nepřichází v úvahu, co?

díky za odpovědi.

holky, moc díky, stavila jsem se za gyndr., řekla, že paralen je ok, jinak nic.

ale vyděsila mě tím, že mi řekla, že nevidí v děloze dutinku a našla tam nějakou tekutinu (trošku špiním, mám termín ms), a že se jí to nelíbí, že to vypadá na mimoděložní :(( co mám dělat, asi se zblázním :(( krev mi nebrala, zítra je svátek, mám tam naklusat v pátek, ale do toho zase vleze víkend a myslím, že na uz stejně v pátek nic neuvidí .... ach jo :(

moc díky za reakce, ahoj.

tak, holky, jsem zpátky od mudr., váček je tam, kde má být a tekutiny už jen minimum, tvářila se spokojeně a říkala, že to vypadá dobře a je mnohem klidnější, v po na další uz zda se vyvíjejí struktury plodu... vím, že zdaleka není vyhráno, ale cítím se lépe a klidněji. takže i díky vám.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Věřím, že z toho máš asi trošku nervičky, ale ještě je hoooooodně brzy a váček se může v děloze objevit a to ze dne na den. Tak neházej flintu do žita a počkej na zítřejší UTZ. Jinak tady se opravdu nedá nic jiného dělat, než čekat. Ale pokud bys měla nějaké bolesti, ihned upaluj do nemocnice. Určitě ti nepřeju, aby to bylo mimoděložní, ale s tím si nemá smysl zahrávat. Mluvím z vlastní zkušenosti.

  • Ahojky, já měla na začátku ošklivou angínu... Léčila jsem se pomerančema, čaj s medem, na rýmu inhalovat páru, a na průdušky šťavu z cibule a cukru, na kašel jsem měla Mülleruv sirup s mateřidouškou a vitamínem C. tak at jsi brzy fit a gratluju, určitě bude vše v pořádku.

  • Ahojky, taky jsem měla na začátku těhu chřipku. Teď jsem ve 14TT a už jsem ji měla dvakrát :-( Našla jsem, že na bolení v krku se mohou pastilky Septosan a užívala jsem homeopatika osccilococcinum a zabralo to.

  • já jsem 15+4tt a už od začátku se mě drží chřipajzna pohl mi jitrocelovej sirup a jinak čajíky ale né černej ten ne jen heřmánek a tak citrón a med jinak si kup vitamíny gs mamavit

  • cudla16.11.2011 11:59

    tak chřipka v I.trimestru fakt není moc dobrá,ale......ve většině případů se naštěstí jedná jen o virozy,které se s chřipkou často zaměnují a ty naštěstí nejsou pro embryo tak nebezpečné.Proti bolestem se mohou léky s paracetamolem - např. paralen a na kašel nějaký sirup.

  • Já bych zavolala na gyndu, nechala se objednat a přitom bych se nechala přepojit na dokrota a zeptala se přímo jeho. Já měla chřipku v 8tt a udělala sjem to taktoa gyndař mi doporučil jen do nosu vincentku a kloktat buď šalvějí ( ne polykat ) a nebo mořskou vodou. Fakt je lepší se poradit přímo s gyndařem než s obvoďákem, obzvlášť, když už jsi po potratu, na to ho taky upozorni. Držím pěsti!!!

  • ty jo beruško víš co zajdi do nemocnice řekni že máš bolesti břicha a zajdi tam v sobotu aby si mohla říct že doktor tam není a že ti řekla že to vypadá na mimimoděložní. Budeš aspoň pod kontrolou v nemocnici toho mají přece jen víc hlavně nesmíš říct že nemáš bolesti ukaž na nějaký z vaječníků řekni že občas ten a občas ten jestli nevíš kde ta dutina byla. Chjo myšičko doufám že to bude dobrý budu ti držet palečky pak dej vědět

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist