pozitivní test 11 DPO

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53737 28.10.2011 11:29

Ahoj holky, byla jsem nedočkavá a 9. DPO jsem udělala test a byl tam duch, 10. DPO další test a už byl slabě pozitivní a dnes 11. DPO byla druhá čárka už docela dost výrazná. Vím, bylo to moc brzo a teď se budu strachovat, aby to s ms neodešlo. Proto se chci zeptat, jestli to některé z vás s ms odešlo, i když druhá čárka neslábla, ale naopak den ze dne docela výrazně sílila. Díky.

Jo ještě doplňuji, všechny testy byly Mamatest 10

Tak i dnes 12 DPO mám testík pozitivní (samozřejmě žádný tlustice, druhá čárka je pořád ještě slabší, ale stejně výrazná jako včera). Tak mám radost, že se mi ten duch 9.DPO fakt nezdál a pokračuje to takhle a že čárka neslábne. Teď už nebudu asi testovat každý den jako dodnes, ale ob dva tři dny, ať je vidět jak čárka sílí. Držím vám ostatním palce, ať se i váš duch co nejdřív promění v jasnou druhou čárku :)

Ahoj holky, tak jsem až do včerejška (14 DPO) měla každé ráno testy pozitivní, ale dnes ráno (15 DPO) najednou pokles teploty, na testu jen duch a dopoledne se rozjela ms. Ani to není špinění, spíš klasická ms. Takže to asi odchází.:( Z toho plyne ponaučení, že byla chyba testovat tak brzy, pak je člověk zbytečně zklamaný. Takže příště netestuji dřív jak pár dní po vynechání ms. Tak držím palce, ať vám to dopadne lépe než mě.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, taky mi vyšel mamatest 10 pozitivní 11DPO a neodešlo to s MS, ani jsem jí nedostala a teď už jsem 35tt
    Držim palce ;))

  • Ahojky, test jsem si taky nedočkavě dělala už 10DPO, byl to taky Mamatest 10. 2 dny před termínem začlo špinění, pokračovalo ještě 3 dny po termínu MS, klasická MS nedorazila ;-)...5.den po termínu jsem si dělala další test, čárka sice o moc silnější nebyla s tím samým testem, ale mimčo se udrželo ;-) Snad budeš mít stejné štěstí ;-)

  • Ahojky, me by zajimal ten duch, protoze jsem dneska 9DPO a mám ho tam taky, nevyfotila bys mi ho prosím? :-)) Držím pěsti!!

  • já mam zatim negat test měřený 11 DPO ale cítím se všelijak, tak si dneska, 14DPO skočím znovu pro test.

  • Ja jsem 9DPO mela ducha na mamatestu a 10DPO jsem si udelala rapiclear10, protoze jsem mamatest nesehnala, test byl z odpoledni moci a neni tam nic, asi byla blbost testovat odpoledne, co? nebo myslite, ze ma vliv i to, ze je to jiny test?

  • To mě moc mrzí :-( Škoda že s tím nejde nic udělat...Já jsem taky předtím testovala "moc brzo", ale tak nějak jsem s možným neúspěchem byla smířená, připravila jsem na to i přítele, aby se zatím moc neradoval...Doufám, že se nad to povzneseš a zkusíš to zase s nadšením příště...Kdyby nebyly těhotenské testy, jako tomu bylo dřív, tak bys možná ani nevěděla, že jsi byla v minulosti třeba už dvakrát těhotná...holt daň moderní doby...držím ti palce ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist