potrebuju radu :-(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32326 16.8.2011 15:11

Ahoj holky,tak sem dneska byla na gynde protoze sem to dlouho nedostala tak mi misto dobre zpravy ze cekam mimčo,mi pan dr.rekl ze mam male folikuli,a ze je mozne ze mi neprobiha ovulace,ze si musim koupit nejake ovulacni testy ktere hlidaji hlen,a ze je mozne ze by bylo otehotneni prirozenou cestou tezke,tak z otho mam hrozno hrouznou depku,tak se chci zeptat jestli byste mi nejaka z vas poradila co mam treba delat nebo jestli jste to taky nejaka z vas zaila?dekuji za odpovedi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jancaocet16.8.2011 15:32

    Markétko, jaké testy, co hlídají ovulaci, když ji nemáš? Proč ti neřekl, co s tím dál, nedal ti nějaké léky, nedoporučil nějaký čaj, cokoliv? Nejdříve bych uvažovala o změně gynekologa.
    Jinak bych ti z vlastní zkušenosti doporučila, pokud tedy chceš něco přírodního, kontryhelový čaj. Pít dvakrát denně cca 14 dní, mně pak krásně přišly měsíčky skoro na čas :) Je spousta přírodních přípravků, co podporují ovulaci, jsou na neplodnost, stačí jen hledat po diskuzích, v lékárnách. Gynekologové většinou předepisují hormonální léčbu, nejdřív bych ale zkusila přírodní :)

  • Ahojky to je divné, že ti opravdu neřekl jak to budete řešit a ještě k tomu když si přejete mimčo. U mě když doktorka zjistila že mám anovulační cyklus tak začala konat poslala mě i přítele na různá vyšetření a chtěla mi nasadit hormonální léčbu a hlídat UTZ jak foliky rostou. Naštěstí se zadařilo i bez hormonů a tentokrát to snad víde. Být tebou zapřemýšlím o změně gynekologa. Jinak anovulace se dá docela dobře řešit pokud není problém někde jinde neměj strach.

  • Změň gynekologa a hned..mě řekla tehdá pí dr. to samé a hned mě poslala do CAR..tam mi udělali testy a zjistili, že je vše v pořádku, jen byla paní dr. líná mi pichnout injekce na vyvolání. Změnila jsem Dr., začala pít kontryhel + kapky Gynex a za 2 měsíce jsem byla těhotná. Z jednoho cyklu dr. houbelec zjistí a hned vyvozovat, že to nepůjde je kravina. Změň dr., jinak se budeš zbytečně trápit.

  • Majik16.8.2011 20:28

    Ahoj Marketko, neco podobneho nebo stejneho mela moje sestrenka, vysadila HA a po dvou mesicich ji uz ms neprisla, tak sla k doktorce ta ji asi trikrat posobe dala vyvolavacku az se sestrenka nastvala a rekla ze chce vysetreni. Tak ji tam poslala a doktor co ji vysetril ji take rekl ze ma nejaky syndrom a ze nema ovulaci, tak ji nasadili hormony aby mela ms (duphaston). Po roce co to bere ji doktorka rekla ze muze klidne otehotnet ale ze pokud po pokouseni pul roku neotehotni tak se tobude muset resit jinak pravdepodobe lecbou. Ja mam take problemy po vysazeni HA po asi dvou mesicich jsem take nevedela jestli jse byla tehotna nebo ne a od te doby jsem to prestavala dostavat dvakrat jsem byla na vyvolavycce a pote jsem dostala hormony provera na tri mesice aby mi nastartovali menstruacni cyklus ale mela jsem to treba 15 dni do mesice na prskacku, tak jsem take dostala duphastona a ted posledni tri mesice mam cyklus normalni a znovu se snazime v klidu o mimco:-) tak preji hodne stesti :-) at vse dobre dopadne

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist