potrat v 6t

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32354 22.4.2011 10:36

Holky vcera jsem prodelala samovolny potrat. Byla jsem v 6. tydnu. Doktor rekl, ze je vse uvnitr v poradku a nemusim mit strach. Samozrejme to psychicky boli, i kdyz to byl teprve zacatek a clovicek se teprve vyvijel. Chtela bych vas poprosit o rady. chceme se pokusit o mimi znova, ale kazdy doktor mi rika neco jineho. Nekdo, ze bych mela vynechat jeden menses a muzeme to zkusit znovu. Jini zase ze mam pockat tri mesice nebo pul roku. Mam v tom zmatek. Vse probehlo prirozenou cestou, ani bolesti jsem nemela. Pouze jsem zacala hodne krvacet. Myslite ze cca dva mesice by mohli stacit na zregenerovani delohy? A pili jste nejake caje, ktere pomahaji k "uzdraveni"? cetla jsem, ze hodne divek pije Kontryhel. Bohuzel ziju v zahranici a nemohu to tu sehnat. Nemate jeste nejake jine rady prosim? Dekuju vsem za odpoved

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je to na tobě ,ale počkala bych aspon jeden cyklus a skoušela bych dál když si nebyla na revizi jako já....

  • Já potratila ve 4tt, taky jsem chtěla začít zkoušet hned, ale počkala jsem až po třech cyklech a mimi se nám povedlo hned čtvrtý měsíc a teď mi tu běhá 20 měsíční chlapák. Já vim, že je to těžký, ale podle mého je lepší počkat alespoň ty tři. Držim palečky ať se povede brzo.

  • Pokud je všechno v pohodě, tak bych počkala do první MS a pak to zkusit znovu. já tedy po revizi počkala na 2MS a pak jsme se mohli zase snažit. Pila jsem kontryhel (latinsky alchemillae herba, třeba v zahraničí najdeš pod tímto názvem), aby se sliznice uzdravila, po revizi celý cyklus, potom už jenom do ovulace a vše je v pořádku. Držím palce, ať je brzy na dušičce lépe...

  • Ahoj, tak přesně tímto jsem si prošla před necelými 3 týdny. Nejdříve jsem kvrácela jako MS - úplně stejné - a pak jsem sem tam zašpinila (17 dní). Dr. mi řekl, že mám počkat do MS a poté mi chce nasadit 3 měsíce hormonální léčku, ale už nebude mít příležitost - jdu jinam. Tetno měsíc budeme hodný a pak to necháme na přírodě :-))) Držím palce, ať vše rychle přebolí a bude zase lépe :-)))

  • Moc holcin si proslo tim samym a kazda ma jinou zkusenost. Nekdo rekne muzes hned po samovolnem potratu, nekdo ti rekne pockej dva, tri cykly. Muj nazor je ten, ze bych po ms normalne sexovala bez ohledu na to ze bych si hlidala plodne dny a kdyby to nahodou melo vyjit a dopadnout dobre, tak to tak dopadne a pokud se to ujmout nema, tak se to neujme. Kazde telo je totiz jine. Chapu jak se citis a preju aby se brzy zadarilo a vyslo.

  • ahoj, bohužel jsem toto prodělala tuto sobotu :-(
    jsem z toho taky špatná, ale konečně víme, že těhu být můžeme. bolí to, ale snažím se být dál pozitivní.
    v úterý jedu na kontrolu a pokud bude vše ok, děloha čistá můžeme prý hned znovu. tak v úterý uvidím.
    držím nám palce ať nás to přebolí a zůstane jen krásné mimi.

  • nechala bych proběhnout 1 MS a pokoušela se. naštěstí jsi nebyla na revizi, kde se děložní sliznice značně naruší. J byla na revizi v 8 tt ( zamlklé těhu ), nechala jsem projít 1 MS a nayní jsem v 25 tt. Ale rozhodnuté je na tobě. Já se riskla nečekat, páč nác jistém směru "tlačil čas" a názory i samotných lékařů se na toto téma liší. nevím však co doporučují zptavidla po samovolném potratu. Po revizi většinou doporučují pauzu 3 měsíce. A pila jsem kontryhelový čaj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist