potíže s panenskou blánou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #82753 19.12.2012 21:16

prostě dnes jsem zažila dá se říct své poprvé,nebylo to ještě to pravé ale prostě už byl můj přítel ve mě , byl ve mě jen ale přibližně 12,13 centimetrů a prostě ,cítila jsem takový tlak,šílená bolest břicha ,ale nevytekla žádná krev a nic. Myslíte si ,že mám blánu ještě víc vzadu? Moc prosím poraďte mi...:((

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko19.12.2012 21:29

    Vzadu ji mít nejspíš nebudeš, jelikož překrývá poševní vchod. Takže možností je několik: buď si ji měla již porušenou (sportem, předešlými sex. aktivitami jinými než stykem), nebo ji máš natolik pružnou, že styku nebrání. Že to bolí, je normálka - když jsi v sobě doteď nic podobných rozměrů neměla, nějakou dobu potrvá, než se příteli přizpůsobíš a vše trochu povolí. Krvácení při "poprvé" rozhodně není nevyhnutná záležitost - ano, většinou třeba dojde alespoň k zašpinění, ale ani to nemusí, a vyloženě jatka to bývají asi málokdy. Nelámej si s tím hlavu; přesnou odpověď, jak na to s panen. blánou jsi, by Ti dal jenom gyndr.

  • full.avl20.12.2012 11:51

    Dobrý den,

    Tento dotaz i když jinak formulovaný jste pokládala zde http://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Panenska-blana-36577 chtěla bych vás upozornit, že došlo u vás k porušení zdejších pravidel. Příště použijte funkci doplnění otázky. Pokud se vaše dotazy budou opakovat, tak vám je budeme mazat.

    Hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 221 otázek, kterým se dostalo 271 575 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist