postylka nevím jakou koupit.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37024 2.1.2013 13:37

Ahojky maminky

tak poslední věc co mi chybi je postýlka.Jelikož se nemám na koho obrátit, tak budu ráda,když mi pomůžete.
Pořád se rozhoduji, zda koupit postýlku nastavitelnou do 2 či 3 poloh.Je mezi tím velký rozdíl?
A je lepší se stahovacím bokem či bez ? Nechtěla bych nějakou moc drahou, penízky radši vrazim do matrace.
Máte nějaké typy ?
Co použiváte vy?

Všem moc díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám se dvěma polohami a se stahovacím bokem. Ocenila bych kdyby šel dát rošt ještě o něco výš, což bude třeba právě ta třetí poloha, kterou tam nemám. Jsem menší a tak se mi do ní asi hůř poleze, takže proto budu mít tu bočnici staženou, abych dosáhla...takže za mě si myslím, že poku bych měla víc poloh, nepotřebovala už bych ten stahovací bok. ALE zase kamarádka ho používá i tak, má postýlku hned vedle svojí postele a malej jí z ní vylejzá. když má tu bočnici nahoře, tak jí lezl přes to čelo a padal na zem, takhle leze přes ten staženej bok a padá aspoň do měkýho - do postele...

  • Já mám 3 polohy bez stahovacího boku. Já jsem taky malá, ale zdá se, že to bude na manipulaci s miminkem v pohodě. Ta třetí poloha je dost vysoko a nemusím se přes bočnici výrazně naklánět. Postýlky bez stahovacího boku mají zase 2-3 boční příčky, které jsou vyndat, takže když je dítě větší, může si samo lézt z postýlky, aniž by přelézalo přes vrch. A taky jsem nechtěla utrácet moc, tak jsem koupila postýlku z druhé ruky. Vypadá jako nová a byla za třetinovou cenu. Matraci jsem si pak dokoupila kvalitní kokos/molitan.

  • Martasek892.1.2013 15:24

    3 polohy, stahovací bok a stahování jsem dosud nevyužila. Malá už mi spí nejníže a sice jdu trochu do špiček, ale bok nestahuji :)

  • já mám dvě polohy a stahovací bok, ale horní poloha je dost nahoře, takže to je v pohodě i bez stažení boku (mám 160cm), ale jakmile dám rošt dolů, budu za stahovací bok vděčná. dávat třeba spící miminko (dcera mi stála v 6,5 měsících, takže musel rošt hnedka dolů, aby nevypadla) přes vysokou hranu dolů do postýlky, byl pro mně bez stažené bočnice problém.

  • Měli jsme 3 polohy a stahovací bočnici. Tu jsem ale nestahovala, protože jsem na ni měla přivázané takové ty molitanové nárazníky a špatně se s tím manipulovalo, molitany věčně "neupravené". Paradoxně jsem stahování bočnice využila až později, když poloha matrace byla až dole a já dávala do postýlky spící dítě. To se celkem hodilo, že se můžu pořádně naklonit, ale zas to nebylo tak často. A z dolní polohy vyndavání dítěte bylo snad nejlehčí, prcek aspoň sám sedí, ale většinou už stojí nebo šplhá po šprušlích, takže se na něj dobře dosáhne.

  • duramura2.1.2013 18:09

    my mame 3 polohy, postupne sme vyuzili vsechny (jak zacala perovat na kolinkach tak do mezipolohy, jak si klekla a zacala stoupat tak dolu), se stahovaci postranici a to vubec nevyuzivame

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist