posledni zkouska z autoskoly a nervy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #72916 30.10.2012 16:54

holky ani nevim proc tady pisu asi bych chtela jen uklidnit...jsem tehotna a tim padem i emotivnejsi zitra me ceka posledni zkouska (jizdy) z autoskoly...a jsem nervozni...bydlim v italii a zkousky z teorie jsem dala bez problemu ,ridit umim jen mam strach ze zapomenu nejakou hloupost jako treba ze se nebudu dostatecne divat do zrcatek nebo spatne zaparkuju...reknete mi...je to normalni ze jsem tak nervozni???taky se vam to stalo???

a k tomu ma zitra prset

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Máš prostě nervy z nadcházející zkoušky, to je normální :-) ale říkej si, že se prostě svět nezboří, pokud uděláš něco špatně, a navíc máš určitě i v Itálii možnost opravy ;-) držím moc pěsti pro štěstí

  • Já dělala jízdy na 4x.. :)) Nervózní jsem byla tak, že mi bylo na zvracení a průjem byl jistotou.. :D Vůbec se nestresuj a neboj. Opakovat se dá hodněkrát a svět se opravdu nezboří.. ;) Držím palce!

  • Já byla nervózní hrozně, ne jen před zkouškami, ale i před každou jízdou a dala jsem napoprvé technickou, teorii i jízdy. :) A ještě mě pan komisař chválil. Je to normální, ale určitě to zvládneš. :)

  • venysek30.10.2012 17:10

    Já jsem byla na zkouškách v 18 letech, nebyla jsem těhotná a byla jsem plně šííííleně nervní.. Den před zkouškama jsem si nedovolila jít spát dřív než když jsem udělala test na CD několikrát za sebou tak, že bych splnila počet bodů, z technický jsem byla úplně vyklepaná a z jízd ještě víc, protože jsem nepatřila mezi ty, co maj talent na řízení v sobě, takže jsem to měla trochu vydřený.. Ale dala jsem to napoprvé, i když jsem musela vycouvat (v kombíku, nesnáším je) z dvorku autoškoly, kde byly 4 další auta, protože kluk, co tam byl se mnou, mě nechal gentlemantsky jet jako první (srab). Neboj, dáš to.. Když jsem to tenkrát dala já :-)
    A ty zkoušky jsem dělala 28. prosince, počasí taky nebylo nic moc, tak neboj!!

  • Taky jsem byla šíleně vyklepaná, bylo mi tak zle, že jsem myslela, že tam snad nepůjdu. Ale nakonec jsem šla a zkoušky udělala bez problému, dělala jsem je v zimě, když byly docela závěje, z toho jsem měla právě největší hrůzu, myslím, že i sněžilo :D No hrůza ;) Ale od tý doby nejradši řídim v zimě :D Neboj, to zvládneš ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist