poslední dobou se přitel udělá rychle

Otázku položila: Bývalá uživatelka #42069 20.8.2012 0:21

S přítel spolu spíme až tak rok a půl..na začátcích jsme mohli klidně souložit hodinu a nevyvrcholil..ted.. poslední dva dva měsíce se udělá po třech minutách..nevíte čím to je a jak by se to mohlo napravit ? docela mi to začíná vadit protože když už máme čas na sex je ho málo,a on když se udělá po tak krátké době,tak já pak už ani nemám na ten sex chut..:/

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím, že tady Ti nikdo moc neporadí, spíš si zkus promluvit s ním a zeptat se ho.
    A při sexu, když bude cítit, že už bude, tak ať ho vytáhne a chvilku počká, než to ustane.
    Jinak mě nic nenapadá.

  • Nebo musí být ten sex častější :D

  • My máme nejdelší sex když je manžel napitej :) a nejdelší sex snad za celý roky byl při výrobě našeho mladýho :D Jinak jsem taky zpozorovala, že třeba první rok byl sex delší, ale pak už jsme se asi okoukali a sex je výrazně kratší. Teď to bude znít hloupě, ale mě to ani moc nevadí ;-)

  • Radím totéž, co Tacenta: častější sex, to zabere určitě. Pokud není možnost, tak hlavně hodit za hlavu nějaké hloupé výmysly, že musíte mít orgasmus najednou. Chlapi jsou v sexu nenároční a nepotřebují na začátku dlouhé mazlení, tak ho prostě v rámci předehry "udělej" rukou nebo pusou. Tím si odbyde první rychlé vyvrcholení, bude se moci soustředit na tebe a potom už určitě vydrží déle.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist