porod před plnoletostí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42455 7.3.2011 14:02

Dobrý den.Přesně nevím kam tento dotaz zařadit..je možné že jsem těhotná a chceme si miminko nechat ..Jen problém je v tom že zhruba +,- až za 2 měsíce po porodu mi bude 18. chtěla bych se zeptat jakým způsobem se tohle řeší?děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Záleží, kolik je tatínkovi miminka :o) On už je plnoletý?

  • Co znamená: je možné, že jsem těhotná? Jsi a nemáš to potvrzené od doktora nebo jsi si těhu test ještě nedělala?

  • Pokud nejsi plnolentá.A nebudeš po porodu.Mno tak jsou dvě možnosti.Buď se nechat splnoletnit,ale to nevim jak se dělá.A nebo jako já.Prostě jsem byla s partnerem na hromádce.Ovšem stejná práva na své dítě jsem měla až tehdy,když jsem si partnera vzala za manžela.Do té doby nejsi nic.Po porodu jsme byli u soudce a toto mi zdělil.Práva měl jen partner,který byl již opravdu nějaký ten pátek plnoletý.Bylo mi 17,5 když jsem porodila a dnes je mému synovi 12.

  • Tak to máme podobné :D Ale mě bude 18 za 2 měsíce a ted jsem ve 2 měsíci :) rozhodně si to nechavame :) partner si kvuli tomu našel práci... dělá školu a pracuje. Můžeš se " doplnoletit" ale to stojí kolem 10 000.. Tak raději ten sňatek. KDyby jste se nedej bože rozešli, což si přeju at nenastane, ty na mimčo nebudeš mít žádná práva ... Tak to prodiskutuj s partnerem a rodiči ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist