porod cisarem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22460 13.3.2012 20:17

Ahoj holky, je tady nektera, ktera rodila cisarem na prani?
Prosím nerozvinte z toho diskusi o tom zda je to vhodne a jaka jsou rizika, vsechno jsem si jiz precetla... zajimaji me prakticke zkusenosti tech, kteri to tak udelali.

dekuji moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já myslím, že to asi legálně úplně na přání nejde, pokud k tomu není zdravotní indikace. Ale to je můj osobní názor. Samozřejmě, že se císaře na přání asi dělají protekčně nebo za úplatek. Neptala jsi se svého lékaře?

  • Nikoho takového neznám a myslím že to ani nejde .;-)Vždy k tom u musí být nějaký vážný důvod,který ohložuje mimi ,nebo matku.

  • Myslím, že to u nás nejde...tedy u celebritek snad ao, ale u obyč. lidí ne. Tedy - neponíží-li se lékař k příjmutí úplatku

  • Jen přidám mou zkušenost, mám dva měsíce po neplánovaném císaři a můžu říct jen to, že nechápu ty co do toho jdou dobrovolně, holčičku jsem viděla až druhý den večer protože jsem se musela dát trošku do kupy a i tak to bylo na chvíli hned mi ji pak vzali, s ní jsem mohla být až když jsem se naučila vstát z postele bez pomoci, můžu řict, že jsem zabojovala, abych s malou mohla být co nejřív, ale jen protože jsem chtěla, jinak by mě lékaři ještě nenechali...kdyby šlo všechno bez komplikací znovu už jen přirozenou cestou...ale to je jen můj názor, má zkušenost:-)

  • co tak vím ve svém okolí jsou tu dvě porodnice-jedna veliká a jedna malá. Ve velké fakultní je císař až ta úplně nejposlednější varianta. Vím z vlastní zkušenosti jak dlouho vyčkávali a čekali na přirozený porod a jiný než akutní císař tu nepřipadá v úvahu, i když právě tam mám třeba já velikou protekci, ani to by mi nepomohlo. V té malé má císaře pro změnu každá druhá, protože tak předcházejí komplikacím, které by nemuseli u přirozeného porodu zvládnout.
    Osobně bych na císaře dobrovolně nikdy nešla a taky to beru jako svoje selhání a další dítě si přeju hlavně proto, abych ho mohla porodit normálně a měla sana ze sebe dobrý pocit.
    Pokud máš z porodu obavy, obrať se na psychologa, i ten může dát doporučení k provedení císaře.

  • pokud sem byla dobre informovana z nemocnice tak na prani to nejde pokud to neposoudi doktor a pokud nenastanou komplikace tvemu prani si myslim nebude vyhoveno zeptej se svy gynekolozky

  • císaře ani za nic, je to normální operace, bleeee... ale k otázce- nejde to na přání, pokud já vím....

  • Taky jsme velice ráda, že oba mé porody proběhly přirozeně

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 266 otázek, kterým se dostalo 271 739 odpovědí a 409 835 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist