poradte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40171 26.4.2012 10:14

DOBRÝ DEN NEVIM KAM SE OBRATIT ALE SNAD MI PORADITE V 17.LETECH SEM MĚLA URAZ BOHUŽEL NECHODÍM MAM SKŘIPLÝ NERV NA MIŠE JAK TO MOHU LEČIT ABYCH ZAS TROCHU CHODILA NEPROVADI SE NĚKDE OPERACE? DĚKUJU8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak na tuto otázku ti nejlépe odpoví odborník. Musí znát tvoji diagnózu. Ale určitě je spousty diagnóz, které mají nějaké řešení a naději. Zkus kontaktovat nejakého neurochirurga a domluvit si vyšetření a pohovor. Vynikajícím lékařem v tomto oboru je MUDr.Jiří Chrobok, ale má dost obsazeno. Za zkoušku nic nedáš...

  • Ahoj ja se priklanim k Caesar je lepsi si o tom promluvit s nejakym odbornikem ktery tomu rozumi.Urcite neztracej hlavu,je mi lito co se ti stalo a jeste ktomu kdyz jsi tak mlada ale urcite to nebude tak spatny a ty se na nozky znova postavis.Urcite vyhledej nejakeho odbornika a urcite ti pomuzou :-) drzim palecky a hlavne HLAVU VZHURU

  • určitě jsi už musela projít různými vyšetřeními a někdo tvůj stav zhodnotil. Chtělo by to mít aspoň tvoje lékařské zprávy, než se pokusíš někoho kontaktovat. Ale v první řadě by to chtělo znát tvůj aktuální zdravotní stav. Nechodíš k nějakým doktorům na kontroly?

  • moc ti držím pěsti! jinač a co ten rehabilitační ústavy? tam dokáží zázraky....

  • Manželova sestřenka měla malinko jiný problém, ale také neurologické oblasti - tady na Jižní Moravě (FN Brno) od ní dali lékaři ruce pryč a poslali ji do Motola na vyšetření, tam to kaučovala dr. Urbanová a výsledky byly viditelné po pár měsících. Také ale má dlouhé objednací termíny.
    Hodně štěstíčka!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist