poradte

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36762 27.1.2012 11:24

Ahoj holky poradte stroj na udrženi rovnovahy? Mě taký život nebaví jak nemužu chodidit tež by se chtěla naučit chodit a pak si uživát života ale naši mi tu vše zakazuujou ani seznamit sse nemužu je mi 31.let Mě už tu nic nebaví děkuju8-.8-.8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co máš za nemoc? Jak se pohybuješ, na vozíku? Přece tím, když je člověk na vozíčku, život nekončí. Alespoň by tedy neměl. A přece lidé s různým onemocněním pohybového aparátu žijí společenský život, jsou ženatí, vdaní, mají děti.... Nejsou jenom zavření doma. To by pak život nebavil přece nikoho. A co tvůj lékař, jistě k nějakému chodiíš, tak by měl zvážit veškeré možnosti, které máš. Myslím tím, zda je vůbec možné, abys někdy začala chodit.

  • full.avl27.1.2012 13:27

    Už jsi sem psala viď? že jsi měla nějak tu nehodu a od té doby nic. Ale že jsi viděla nějaký pořad, kde prováděli vědci nějaký nový "pokus"... podle tohodle soudím, že to asi nevyšlo...

    jinak teda nechápu tvé rodiče i když nemůžeš chodit, tak ti nemohou zakazovat co smíš a nesmíš. Znám jednu slečnu, která je navozíčku od svých 9 let (po bouračce) a nedávno se vdávala. Hlavu vzhuru, promluvil si nějak z rodiči přemluv je, ať ti důvěřují ... navštiv psychologa ať ti pomůže z deprese... A pak ti hned přijde svět o něco lepší. Držím palce, ať je ti líp.;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 539 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist