poprvé do školy,počurávání

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36767 22.9.2018 21:50

ahojky maminky,mám takový problém, malý mi začal tedka v září chodit do první třídy a začal se mi počurávat v noci co den co druhý den,nechápu,kde je problém, o prázdninám před školou vše v pohodě, máte někdo s tím zkušenosti? díky za každé echo....asi zajdu k dr???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Viděla bych to na stres. Že změny, nebo problémů v kolektivu. Přeci jenom je to něco nového co si ještě pořádně nesahal. Další věc je ta, že děti umí být hodně kruté a to už i prvňáčci.

  • Risu22.9.2018 22:46

    A jak to ve skole vypada? Nema tam nejaky problem? At s detma ucitelkou nebo uz i ucenim?

  • Zanthia124.9.2018 13:35

    Určitě k doktorce zajděte, asi vás pošle k dětskému psychologovi. Některé děti nástup do školy snáší lépe a jiné hůř, měla jsem v první třídě holčičku, která se celá klepala když měla vzít do ruky tužku a dělat s ní do sešitu tečky, přestože byla šikovná a ve třídě byla pohodová atmosféra. Prostě někdo to bere hrozně zodpovědně. Ale samozřejmě může jít i o nějaký závažnější problém, který se třeba stydí říct i vám. To je třeba odhalit. A nebo jestli není případně možné, že jde o problém čistě zdravotní a souvislost se začátkem školy je čistě náhodná? To nevím, ale opravdu bude jistě lepší to ověřit.

  • S pořizováním školního nábytku do školy u nás nebyl problém. Vyslechli jsme si totiž rady známých, kteří nám říkali, ať dáme na jejich radu a veškerý školní nábytek pořídíme ještě před návratem dětí do školy na https://www.atan.cz/detsky-nabytek. Měli pravdu, v září ceny skočí o desítky procent nahoru. Zlodějové ti obchodníci fakt.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist