pomoc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46981 25.6.2011 20:00

Ahoj potřebo vala bych pomoct s přítelem se milujem dost často ale třeba jen jednou za noc ptz on se mu postaví ale po aktu už zase lehá a já neví jestly je to moje chyba :( potřebuju poradit co mám dělat aby vydržel co nejdíl :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, to určitě neni tvoje chyba, jednou jsem byla dost náruživá a po sexu jsem chtěla hned znovu a manžel mi řekl mi nejsme jako vy ženy, že můžete několikrát za sebou, že on si musí odpočnout a za hoďku už zase může

  • Mně říkal přítel vždy, že když už, mám tak půlhodinku počkat.

  • to je normální :-) potřebuje si odpočnout a doplnit zásoby :-D :-D

  • Každý to má jinak :) My míváme tak nadržené dny, že si dáváme třeba 20ti minutové pauzy a máme sex 5x denně... Ale to už je fakt extrém :D myslím, že každej chlap občas potřebuje odpočinek a každej jinak dlouhý odpočinek :)

  • Tak to je dost normální. Jsou sice chlapi, kteří můžou rovnou bez přestávky po druhé, ale to jsou spíš vyjímky. Rozhodně tu není žádná chyba - ani u tebe, ani u tvého partnera! Většina mužů potřebuje po ejakulaci nějákou pauzu (a je individuální jak dlouhou), než je fyzicky možné, aby se jim znova postavil. Nemůžeš od něj chtít zázraky! Jediné co by mohlo trochu pomoci, aby se partner zkusil naučit oddálit ejakulaci. (Určitě najdete nějáké návody a rady jak na to.) Tím si můžete užívat o trochu dýl.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist