pomoc :-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44877 12.5.2011 21:14

ahoj womenzonky.. vim ze to semka vubec neaptri, ale mam problemy se zazivanim. Vzdy behem dne se mi vzdy desne nafoukne brichu a vadi mi to ... nevite nekdo co by mi na to mohlo pomoct? :) dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • nevím, já bych zkusila vyzkoumat, po jakým jídle, jakým druhu potravin nebo po čem vlastně, se mi to stává a tomu bych se vyhýbala, myslím, že to ani jinak nepůjde. :-( ještě taky můžeš zkusit alergologii, jestli nejsi na něco alergická. snad to brzo přejde. :-)

  • Activia je opravdu super......pravidelně pít, vláknina, jíst pětkrát denně, určitě to pomůže......ale pokud ne, zajít raději k dr. ale jinak nemám zkušenost. :)

  • A co Espumisan? Pořád ho reklamují..... Ale já s ním zkušenosti nemám.

  • Katka17712.5.2011 22:10

    nepíšeš co jiš a piješ,já to měla hlavně ze špatné stravy,limonády,pátý přes devátý,nedostatek pohybu.. Zkus vlákninu. Psylium je stopro přírodní. Nafoukle břicho je široký pojem.

  • Spominana Activia je dobra aj ked si myslim ze aj inym jogurtom spravite rovnaku sluzbu. Co sa tyka nafukovania naozaj trea zistit z akych potravin sa nafukujete moze to byt zo zeleniny alebo naopak aj z mäsa a potom tuto stravu vylucit(v ramci moznost)lebo aj ked sa vravi ze treba jest vsetko nie je tomu tak. Ja mam podobne problemy po konzumacii mäsovych vyrobkov a niektorych druhov zeleniny. Espumisan nie je naskodu vyskusat

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist