pomoc

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 13.4.2011 11:21

prosim o pomoc :( s pritelem sem 2 roky a sem tak nejaka hadka ale to patri ke vztahu , ted sem dostala zanet do bricha a nemohu s nim byt je to uz 2 tydny co sem ho nevidela akorat si piseme nebo volame , vcera mej jeho zesnuly tatinek narozeniny (umrel mu kdyz mu bylo 8 ) :( strasne mu chybi byl to jeho vzor a tak ten den na neho porad vzpominal , potom ale zacal byt neprijemny a postuchovat se semnou ja sem cholericka takze sem vybuchla a zacla hadka , jedine co za vsechny ty omluvy a vsechno mi vycita ze jeho tatinek mel narozky a ja je takhle skazila , strasne me to mrzi , ale vypadato ze chce ukoncit vztah ptz cele ty 2 tydny se hadame , poradte prosim jak si ho ziskat z5 ?:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • možná už s tebou nechce být, tak si hledá výmluvy.. mně přijde divné, že jsi nemocná a dva týdny jsi ho už neviděla.. já když byla trhat osmičky, tak přítel byl pořád se mnou i když jsem nemohla chodit ven... takže možná ty musíš zvážit, zda ti stojí za to...může tě přece navštívit, když jsi nemocná, ne? proč to neudělal?

  • dzusinka13.4.2011 16:25

    Já si myslím, že tvůj přítel je nevyrovnaný. Pokud si myslí, že vydržíš úplně všechno, když je zrovna nějaký speciální den, tak je něco špatně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist