polykání spermatu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #38553 2.7.2011 19:17

Ahoj,chodím s klukem víc než rok,je moc hodný a ve všem mě vyhoví a pomáhá.V sexu si vždycky vyjdeme vstříc ale poslední dobou by chtěl abych polykala sperma,ze začátku se mi udělal třeba na prsa nebo břicho,potom už chtěl na obličej a teď abych polykala,sperma mě není odporný ale nevím jestli bych zvládla polykání,nevím co mám dělat,nechci ho sklamat tak se ptám jak na to,abych se třeba nepozvracela.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak to je rada nad zlato... Zkusila jsi ho třeba jen ochutnat? Třeba olíznout, když se udělal na tebe.. Abys věděla, jak ti "svědčí" jen ta troška... Protože pak vlastně polykáš všechno..
    Ono taky sperma nechutná pořád stejně, záleží na stravě (po ananasové šťávě chutná lépe ;).
    Můžeš ho jen "chytit" do pusy a pak jít někam vyplivnout, můžeš to honem spolknout a něčím zapít. ;)
    Ale myslím si, že by tě do tohoto přítel neměl nutit, to opravdu jen jestli ty chceš. ;)

  • No nutit by Tě neměl, musíš chtít sama.
    Já mám období, kdy to vyloženě chci a pak třeba období, kdy ne. Když jsem to udělala poprvé (sama od sebe), přítel se hrozně divil. A byl moc potěšen, nevím, proč to Ty chlapy tak rajcuje :D :D :D

    Jinak Klarko: to s tou ananasovou šťávou máš ze své praxe a nebo jen vyčtené? Mně totiž příjde, že se nic jiného nezmiňuje...než ten ananas a na ruhé straně kouření.
    Můj přítel žije velmi zdravě-samá zdravá strava a cvičení, a má sperma dobré pořád bez ohledu na to co sní, když jsme měli ananas, tak jsem nepocítila v chuti žádný rozdíl.

  • Zkus to ochutnat;) mě se žaludek nikdy nezvedl. Taky můžeš zkusit, že ho necháš aby se ti "udělal" do pusy, pak si s nim chvíli ještě hraj a pomalu to "vypouštěj" ...slyšela jsem, že to tak někdo dělá a pak můžeš třeba říct, že si to nespolkla všechno...nevím jestli ti to k něčemu bude, já jsem polykala sama od sebe a přítel z toho měl strašnou radost :o) ..nikdy by mě nenutil a jestli ti z toho bude špatně, tak bys to dělat neměla;)

  • full.avl2.7.2011 20:03

    Pokud neochutnáš, tak nepoznáš, jestli Ti to neva. :) není to tak hrozné. Když Ti to vadit bude, tak to to příteli řekni, nutit Tě do toho nemůže.

  • Já teda polykám ráda...Je to důkaz absolutní důvěry...Kdybych nepolkla myslím že by si můj přítel připadal jako když se ho štítím...Neni to nic moc lahůdkového, ale na druhou stranu on mi taky dělá orální sex, takže je to vyrovnané. Jestli tě také orálně uspokojuje tak by si to měla také alespoň zkusit.

  • My jsme začali hned od začátku, protože jsme celkem mladí a nebylo to kam dávat, tak nejjednodušší bylo to spolknout, přítel teda ovoce nejí, takže ani ananasová šťáva mi nepomůže, ale opravdu, dá se to ;) není to nic hrozného ;) prostě zkus a uvidíš :) určitě bych se toho nebála ;) a pokud Ti to chutnat nebude, tak to polykat nebudeš ;) a jediné, když náhodou vystříkne neočekávaně a stříkne to až do krku, tak se trošku, jakoby zalknu, ale to se stává vyjímečně a dá se to pohlídat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist