polykani

Otázku položila: Anonymní uživatelka #31536 5.2.2012 15:12

Neptam se ted jestli polykate nebo ne a z jakyho duvodu, ale jakej na to maji nazor chlapi z vaseho okoli, takovej prurez nazoru :) myslela jsem, ze se to chapum vesmes libi, az jsem narazila na jednoho kluka, kterymu to prislo mozna az nechutny.. Tak jake mate zjistene nazory? :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj přítel to vyžaduje.Neptala jsem se jaký ma na to názor,ale asi se mu to líbí.Nedělám to pravidelně,ale občas....A vždycky má takový úchylný kecy ať se napapám,nebo něco obdobnýho,takže předpokládám, že se mu to líbí:-)

  • Souhlasím, dělám to jen občas a myslím, že se mu to líbí :) Občas s tím mám bohužel problém já, protože mám strašnej dávící reflex a když začne stříkat tak se mi zvedá žaludek :D

  • Mému muži se to líbí, tak to dělám, protože mi to nijak nevadí. Ale nikdy to po mě vyloženě nechtěl ;) Když zjistil, že mi to nevadí tak měl ale vyloženě velikou radost :D Nevím co se na tom těm chlapum líbí:)

  • petulinkaa135.2.2012 16:03

    Tak nikdy jsem se nesetkala s chlapem v minulosti,kterýmu by se to nelibilo a oni zase nikdy s holkou,která by to měla tak rada jako já.Manzelovi se to libi,takže my nemame problem.Ale kdyz posloucham chlapy treba v praci a ze jich tam je dost,skoro samy chlapi,vsichni to maji radi podle řečí :-)

  • Někomu se to líbí, někomu ne. Mám přítele, co se mu to líbí, předtím jsem byla s jiným, co mu to sice nevadilo, ale nijak se v tom nevyžíval. Mně polykání nevadí, tak proč ne... :)

  • Verousek895.2.2012 15:47

    Můj přítel patří mezi ty, kterým se to hnusí. :)

  • Manželovi se to líbí, ale nevyžaduje to. Mě to nevadí.

  • Ahoj, tak já to teda nemusím, nikdy jsem to ani nevyzkoušela, protože mi to není příjemné, naštěstí to manžel nevyžaduje, ale vím, že přítel moji kamarádky tvrdil, že když to není dokonce, tak nemiluje, což je blbost. Orální sex mi nevadí, ale polykat prostě nebudu. Některá to má ráda, některá ne. Já patřím do té druhé skupiny, já celkově moc sperma nemusím, na těle mi nevadí, ale třeba, když to mám na hrudníku, tak tam pak mám rudé skvrny. Tak na obličeji by to bylo to samé.

  • Přítel sperma sám ze zvědavosti ochutnal a říkal, že to není nic hroznýho a asi by byl rád, kdybych polykala, ale nenutí mě do toho. Je to proti srsti, sem tam se mi zvedne "kufr" i z kapičky lásky :D nevadilo by mi to, kdyby to mělo jinou konzistenci.

  • Já polykám, ale nikdy ne dokonce a všechno.. nedělá mi to moc dobře :-)

  • Tak mě to teda taky nedělá dobře a nedělám to,nevadí mi sperma ani na těle ani nikde jinde ale polykat to asi by se mi zvedal žaludek,protože ho nemám zrovna silný a z mnohých věcí se mi zvedá kufr,jinak kouření je v pohodě to mi nevadí:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist