polykání

Otázku položila: Anonymní uživatelka #34441 19.2.2011 19:22

Ahojky,prosím o radu jak partnerovi polknout sperma a napozvracet se,ještě jsem to nedělala ale partner chce,nevím co dělat když mě to stříkne do pusy a mě se stoho bude chtít zvracet.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no tak vzhledem k tomu, že mě se z toho zvracet chce, tak to nedělám a partner mě "nenutí" .Další možnost je nepolykat to, nechat ho ať se ti udělá do pusy ( sneseš-li to ) a ty to prostě pak vyplivneš. A pokud by netoleroval, že je mi z toho třeba blbě, tak bych se na něj asi vybodla.

  • je to treba vyzkouset, nekomu to vyhovuje a nekomu ne, rika se, ze i strava hodne ovlivnuje chut...kdyz te bude nutit, tak bych mu navrhla, at si to zkusi polknout sam :-)nech si to nastrikat do pusy,ale nepolykej

  • Taky to tak mám, partner toleruje že nepolykám. Dělá mi i problém to jen chytit do pusy, ale to taky jak kdy..někdy v pohodě a pak to vyplivnu a někdy jen když to mám na kousíčku jazyka tak se mi taky navalí . Tomu se přítel vždycky akorat směje :D říká že čeká na ten den, až ho pobleju :D po každé se snažím to víc a víc chytit do pusy a třeba kousek polknout,ale marně...třeba k tomu někdy dospěju.ale psíš ne :D Takže radu jaksi nemám...možná jen si to při tom nesprotivovat no

  • Mě kamarádka radila, která to zvládá v pohodě, že jí pomáhá to polykat hned, po částech, zkrátka hned, jak to přichází, tak hned spolknout. Já bych ti poradila i nedýchat :-D Jak píšou holky, strava ovlivnuje chut spermatu, určitě to bude líp chutnat pokud partner nekouří a nepije, což pochybuju :-) . Já si teda čichnu a už se mi navaluje, takže držím palce.

  • víté co je sranda? mně partner řekl, že by to v životě nepolknul, kdyby byl ženská, že by se z toho pozvracel.. ale po nás to chtějí, že? sobci !!

  • jak píšou holky záleží hodně jestli kouří a pije,polde toho to taky chutná.Já s tím tedy problém nemám,ne že by mi to vyloženě chutnalo ale odporné mi to není.Chce to zkusit,ale myslím si že pokud jsi to nikdy nedělala tak žaludek se si zvedne určitě,je to v hlavě :-)

  • petulinkaa1320.2.2011 12:20

    Tak mě polykání nevadí :-) ba naopak ho mam ráda a vždycky jsem byla zvědavá jak bude chlap chutnat :-) vetsinou jsem narazila na dobre,takže v pohodě,ale to víš,to musíš vyzkoušet ty sama a uvidíš :-) bud se ti to zalíbí nebo ne, mě ,,kouření" velice baví a dělam ho strašně ráda a mam názor takovej,že pokud ženská chce od chlapa ,,lízat" tak by i ženská měla chlapovy ,,kouřit" fifty,fifty! protože mi vždycky chlapi řikali,že je ženský serou,že oni by rády všechno,ale sami nechtějí dělat nic :-( tak nevim...a to mi rikal fakt skoro každej :-( uvidíš,vyzkoušej,zkus napřed myslet tak,že máš v puse něco jiného, dobrého! a uvidíš...třeba ze sebe budeš překvapená a zalíbí se ti to :-)

  • Nicméně, asi to budeš uset vyzkoušet, zda ti to dělá zle nebo ne. Mně se z toho prostě natáhlo a od té doby do nedělám.

  • Já to občas zvládnu a občas ne.. Podle mě záleží na tom jak ti bude. Jestli budeš psychicky v pohhodě.. Musíš to v tu chtít ty sama.. Ne být zdonucení.. Jiank si to znechutíš uplně..A taky myslim že záleží jak je ti po zdravotní stránce... když jsi nic nejedla.. nebo jedla ale neni ti z toho moc dobře.. ak to určitě nezkoušej. :)

  • Já to celý kouření nemám v oblibě, ale partner mi dělá taky dobře tak proč já bych nedělala že... tak kouřim, kouřim a kouřim... jenže jak to z něj teče, takový ty kapičky nebo tak... vždycky si utírám pusu nebo to plivu, prostě mi to nejede :-/ ale třeba si časem zvyknu...

  • Já polykám, začli jsme to dělat proto, že to nebylo kde dávat a nějak jsem si zvykla. Zkus ať Ti to dá pod jazyk, tam se to nedostane moc k chuťovým pohárkům a až bude vše hotovo, co nejrychleji to polknout. Není to tak hrozné.

  • s polykáním nemám zkušenost, nikdy to po mně žádný automaticky nechtěl, u nějaké jednorázovky nebo bokovky bych do toho rozhodně nešla, hlavně kvůli nemocem a po pravdě s mým dlouholetým přítelem jsme k tomu nikdy nedošli, nebyl důvod to řešit - nikdy jsem jenom nekouřila, vždy když kouřím, tak skončíme sexem a udělá se do mě :-)

    jen mám z toho dotazu pocit, že se bojíš hlavně té chuti - možná blbá rada, ale zkus nejprve to sperma ochutnat - třeba ať se Ti udělá do ruky nebo jinam a ochutnej, podle toho poznáš jestli to půjde nebo ne ... a jestli ne, tak se nenech nutit, podle mě by všechno co se týče sexu mělo vyhovovat obou partnerům

  • Stejně mi holky přijde, že polykaní spermatu není chlapům nějak vlastně přijemné, jen je vzrušuje to, že to vidí a to jistě ne všechny, určitě víc chlapi ocení různé jiné praktiky, který jim dělají dobře. Takže třeba kouření určitě ano, polykaní je navíc - bonus, který ho nějak neuspokojuje, důležité je přece,co ho vede k tomu než ejakuluje ;-) Přesto si myslím, že je od partnera sobecký, pokud to od partnerky vyžaduje a ona to nechce dělat (polykaní) a přemáhá se, kam pak vede takový sex. Navíc, jak už tu někdo psal... oral, pak sex a sperma skončí někde uvnitř... :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist