polohy....atd

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47285 18.6.2011 12:18

Přítel se furt ptá co v sexu chci vyzkoušet novýho když ale já nevím. Tak mi holky poraďte co máte fakt hrozně rádi :) ať máme co zkoušet ;)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak poloh je neskutečně - stačí jinak dát nohy a už je to nová poloha. :) Misionář, na koníčka, zezadu, vleže na boku, já mám ráda, když si sednu na postel, nohy dám z postele dolů a přítel si na zem klekne a pak to měníme - sedím, lehnu si, nohy mu dám na ramena, stočím se na bok... ;)
    Můžete vyzkoušet různé masáže, sex na neobvyklých místech (my třeba i venku cestou do hospody :D, v kulturáku za oponou :D, na záchodcích, v autě, v traktoře... :D:D), různé hračky (těch je na netu spousta ;), můžeš si pořídit i různé oblečky. ;)
    V sexu se meze nekladou! :))

  • To se ani nedá vyjmenovat, mně příjde, že my to měníme snad každou minutu, vůbec si neumím představit, že jak bychom začali, tak bychom třeba i zkončili....
    Já mám ale asi nejoblíbenější když jsem na břiše, nohy natažený a u sebe (můžeš někdy přizvednout zadeček) a přítel jde až jakoby dopředu. A druhá moje hodně oblíbená je, já na boku, přítel obkročmo klečí nad mojí spodní nohou a horní nohu mi drží a pak ještě na koníka zády k příteli. Ale my už se tak nějak ani neptáme jak, prostě se štelujem navzájem a vznikají tak nové a nové polohy. Ale ber na vědomí, co je příjemné jedné, může být nepříjmné druhé.... ;)

  • Tak já s přítelem taky spíme pokaždý jinak já mám nejradši když sem nahoře nebo na pejska to jsou takové moje nejoblíbenější polohy a hlavně nahoře si to parádně užívám ....poloh je spousta jen se musí chtít vyzkoušet jak píšou holky fakt stačí jinak dát nohy a už je nová poloha :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist