polohy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179385 19.7.2017 16:58

Dobrý den, jak jsem tu už psala tak jsem začla žit sexuální život. Přítel chce příště zkusit jiné polohy a já se docela bojím. Například se bojím že když budu na něm tak se nebudu umět hejbat atd. Jak jste to prožívali a zvládli vy??

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • samsonoh19.7.2017 18:35

    Je to opravdu hlavně o komunikaci a trpělivosti. Učený z nebe nespadl, takže pokud se na to necítíš - nedělej to. Nedělalo by to totiž dobře ani tobě, ani jemu, pokud je to ten typ, který "rád dává" a má potěšení z toho, že ženě udělá dobře. No a jinak dokud to nezkusíš, tak prostě nebudeš vědět, jestli je ti v té poloze dobře, jestli se v ní umíš hýbat atd. ;-) P.S.: i v poloze na koníčka se přece nemusíš hýbat jen ty, může ti ze začátku pomoct tak, že se bude hýbat on, ty se budeš postupně přidávat. Hlavní prostě je se uvolnit a dělat to, co je ti příjemné ;-)

  • Mám přítele, se kterým spolu mluvíme úplně o všem. Říkáme si vzájemně, co se nám líbilo při sexu, co moc ne, co nechceme už opakovat. On ví, že je můj první muž, takže mě tak trochu "učí", co a jak. A stále si opakujeme, že ve vztahu se dva lidé prý sex učí průměrně 4 roky, než se vyladí tak, aby to bylo pro oba super. Tak to bereme. Učíme se a náš cíl je umět mít orgasmus společně najednou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist