poloha z boku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27242 5.1.2013 22:57

CHci se zeptat.. proč při téhle poloze se mi chce strašně na záchod amusíme s přítelem přestat.. je něco špatně?..:-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se to stává snad u každé, bohužel, můžu jít těsně předtím na záchod, ale stejně mám pak pocit, že se mi chce.

  • Holky a zkoušely jste si to vygooglit? ono někdo má, že pocit jako by se mu chtělo močit předchází orgasmu! Zkuste si přečít o tématu ženská ejakulace....třeba zjistíte, že to není tím, že máte pocit, že se počůráte, ale že to předchází jistým věcem... :-)
    Vzrušení a stimulace = ejakulace

    Záviděníhodná Skeneho žláza! To je ona – ten viník, jež sídlí nad bodem G! Skeneho žláza dozrává s věkem, proto je tento „dar“ vlastní spíše starším ženám a některé tuto věc zcela postrádají. Tekutina se v této žláze při vzrušení hromadí v oblasti bodu G, takže lze pohmatem poznat její naplnění a zduření. Dostavuje se mohutný pocit, že se vám chce na malou, budete-li v něžné či silnější stimulaci budete pokračovat, močovou trubicí může ve slastném pocitu uniknout pár kapek či až půl litru čiré, lehce nasládlé bezbarvé tekutiny. Ta na rozdíl od moči nijak nezapáchá a nezanechává po zaschnutí skvrny.

    Vývod Skeneho žlázy je do močové trubice, proto je tato tekutina s močí často zaměňována. U některých žen bývá častý pocit na močení hned po sexu, to může být důkazem, že tyto žlázy fungují, ale (zatím) odvádějí tekutinu opačným směrem do močového měchýře.

  • Zkuste změnit trošku směr. Asi Ti naráží přímo do močového měchýře ;) stává se to, mi třeba i u polohy zezadu ;)

  • Opravdu je to tím že ti partner moc naráží do močáku měla jsem s tím také problém tak jsem zašla k DR. doporučil změnit polohu a těsně před se pořádně vymočit:-)

  • Taky souhlasím s holkama, je to špatným směrem, kterým do tebe proniká.
    Já jsem třeba neměla ráda dřív polohu zezadu, protože jsme ji dělali v kleče a mě to bolelo. Když si ale stoupnu a ohnu se, tak to nebojí a naopak se mi to líbí. ;) Takže to bude tím.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist