politý mobil desinfekci

Otázku položila: full.avl 17.5.2012 18:16

ahoj holky, polila jsem si mobil.... desinfekci, fakt pitomě... když jsem si toho všimla, tak jsem mobil vypnula a vyndala baterii. Na tohle se mi asi záruka nevztahuje takže by bylo nejspíš i zbytečné jít do servisu, kde jsem ho kupovala a raději si najít nějaké místo kde to opraví. Ale o co mi jde, nedávno jsem šla kolem jedné zastavárny a tam psali i servis mobilních telefonu, takže by mi to tam i klidně opravil/vyčistil. ? Kolik za tu mojí blbost bude asi cena , protože je mi jasné, že toto by mi ze záruky nezaplatili ? Všude na netu píšou mobil rozebrat, ale já mám takový mobil, který se rozebrat krom vyndání baterie nedá. Tak co s tím, že se zítra někam s tím dostanu? Vrrr já mám na sebe takový vztek :/

Včera jsem mobil odnesla do servisu a servisák mi řekl, že oprava bude 1500 až 2000 pokud teda půjde mobil opravit. :'-( (na toto záruka není. doufám, že půjde opravit, miláček můj :D. Teď jen čekat na zavolání těch 14 dní. A doufám, že až bude volat, že to bude jediná dobrá zpráva, že mobil opraven a že si mám připravit prašule :)

Mobil doma a opraven :) cena byla 1400 ,-

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj Any, čoveče, já Ti neporadim. Vím, že jsi na úklid jak čert, ale že bys sis musela desinfikovat i mobil, to už je moc, ne??:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Ta rada s rýží je dobrá.

  • Nech ho vypnutý pořádně vysušit, ráno ho zkus zapnout a uvidíš. Nevím co by mohla provést desinfekce, já si ho jednou polila vodou, druhý den fungoval už zase normálně, už je to rok a pořád frčí:)
    Omlouvám se, ale na dotaz ti neodpovím, to nevím, jen jsem ti chtěla říct svou zkušenost:)

  • Nedávno bylo na seznamu video, jak nejlíp vysušit mobil, který spadne do vody. Okamžitě ho rozebrat a píchnout ho do pytlíku s rýží. Myslim na dva dny, pak by měl šlapat, ale desinfekce nevim co může napáchat.

  • ahoj, zkus ho nechat vyschnout 1-2 dny a uvidíš. ještě bych neházela flintu do žita. ta desinfekce by tomu nemusela ublížit víc než voda. bráchovi spadl mobil do akvárka, vytáhl ho a mobil fungoval.ani tenkrát nevyndal baterku.

  • Ahojky, heleď záleží určitě, co je to za mobil. Pokud je to nějaký chytrý telefon, je pravděpodobnost, že zprovoznění bude horší, pokud je to jeden ze starších telefonů tak ty šlapají jak švýcary i když je vykoupeš úplně. Jak již někdo psal, pořádně vysušit. :) Nevím co za složky je v desinfkci, mohl by být problém, že by zkorodovaly nebo nějak jinak reagovali kontakty v telefonu. Takže vysuš a zkontroluj ty zlaté destičky, které vedou do baterky. Když to vyčistíš, a bude šlapat, a budeš ho chtít reklamovat, kolikrát na to ani nepřijdou :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist