pohlavní styk

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32563 1.6.2011 20:20

Ahojíík womenky mám jednu takovou otázku dnes jsem spala s přítele po dvou dnech ...byla jsem až moc vlhká takže když do mě jakoby dojel tak to jakoby prdíkovalo ale pořád pořád když dorazil nikdy sem to takhle neměla a potom mě začalo bolet břicho ale hrozně v podbříšku jakoby už ste se s tim některá setkala neni to třeba příznak vyvrcholení nebo tak něco prosím poradte děkuji :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Noo..:) Já nevim, jestli je to to samý co myslíš ty, ale mně se občas stává, že mám pocit, jakoby se mi chtělo hrozně moc čůrat, že mám uplně plnej močák.. Ale teda nevim, co by to mohlo bejt, myslim, že nic vážnýho.. ale jako příznak orgasmu bych to neviděla..

  • Mně se to taky občas stan... řekla bych, že je to prostě jenom vzduch... ,ale žádný bolesti břicha potom nemívám...tak těžko říct. Příznak vyvrcholení to nebude.. to poznáš až to přijde;) :)

  • ja to mam take,ze mi pipka prdi:-)podle me je to natlakovany vzduch ktery se tam dostane tim ze do tebe vjizdi a zajizdi atd.muj uz si z toho dela srandu,ze mi zacala prdet:-)ale vse brano ve srande.

  • Ahojky, mě se to stává, když mám ovulaci, více "mažu" a během ovulace mě při i po sexu břicho pobolívá, sex musí být něžnější, žádné prudké přírazy. Jestli nebereš HA, tak je tu i tato možnost. Ale s vyvrcholením to podle mě nemá nic společného. Patřím mezi ty, které při sexu hoooodně málo dosáhnou orgasmu, vyvrcholení, musím toho dosáhnout jinak a bolest u toho rozhodně cítit není.

  • "prdikovani" :] byva po uplnem uvolneni pri sexu, kdy je tva pochva vice "otevrena" a jde do ni tim vice vzduchu. Tim, ze do tebe vnikne vzduch vyjde ven. neni to pravidlem u sexu, ale casto se to stava. Nejvice pri poloze napr. zezadu jako "pejsci" Neni to nic, cim by ses mela stresovat... s bolenim v podbrisku ti neporadim, muze to mit vice duvodu.
    Omlouvam se za ty uvozovky u nekterych slov, nevim jak to jinak popsat :]

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist