podložka babysens

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33270 12.6.2011 21:12

holky, které používáte pro mimča hlídací podložku babysense, kde ji máte položenou? když se mladej narodil o pár týdnů dříve, pořídili jsme ji domů - v nemocnici byl položen v zavinovačce přímo na podložku, tak jsme nad tím doma moc nepřemýšleli a položili jej i doma stejně..jenže ted čím dál častěji přemýšlím, jestli není na drobka moc tvrdá, tak jsem na ni dala alespon deku na dvakrát a na to prostěradlo a až potom na tom leží malej..na podložce je sice napsáno, že má být pod matrací vysokou max 14 cm, ale pod naší matrací vysokou 10 cm nám nechce fungovat. Používáme ji jen na noc a určitě max do 6ti měsíců, ale aby mi malej do těch 6ti měsíců netrpěl na tvrdém..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nevím jak babysens, ale Nanny funguje v podstatě až od zhruba 2,8kg váhy dítěte. Náš malej se taky narodil předčasně a Nanny pod matrací taky nefungovala. Taky jsem ho měla položenýho v zavinovačce přímo na Nanny. Teprve až když měl asi 4 kila, jsem Nanny šoupla pod matraci a funguje bez problémů.

  • lulatko12.6.2011 23:09

    Měli jsme babysense, uloženou pod matrací vysokou 6 cm a bez problémů. Máme ji odzkoušenou i pod 8 cm, a taky dobrý (v tu dobu ale dcera vážila již kolem 7 kg). Po narození (3,5 kg) dcera spávala v proutěném koši s matrací vysokou asi 4 cm, na ní pak ještě zavinovačka, v níž byla zabalená a taky bez problémů. Nevím, jaký má babysense limit na nejnižší váhu miminka, kdy ještě spolehlivě funguje. My s ní za celou dobu užívání ale neměli žádný problém.

  • Ahoj, měli jsme podobný problém a koupila jsem polohovací podložku cca 5 cm, kde jsem malou dávala spinkat a fungovalo bez problémů, když jsme si jí přinesli, měla 2.75 kg. Pod matrací nám to fungovalo až časem a nuselo výt pod tím tvrdé dno, ne špricliky roštu. Papa

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist