po porodu mě více přirahují ženy.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54119 12.8.2012 17:48

Ahoj,mám takový problém asi dost zvláštní,prostě po porodu jako by se ve mě něco stalo a otočila se moje sexuální orientace,skrátka mě víc přitahují ženy,zatím s manželem to v posteli jde ale pořád si představuju že je tam místo něho žena a je to čím dál silnější,zatím jsem o tom s nikým nemluvila ani nevím na koho bych se měla obrátit a jakou to bude mít reakci,jsem s toho dost zoufalá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak ja to mam stejne. Taky jsem o tom s nikym nemluvila a kdyz jsem o tom premyslela, tak si rikam,ze to je asi tim, ze ja porad neco delam,staram se, clovek je vyflustly a on nevidi jak jsem kolikrat unavena a misto toho aby se mi venoval a treba jsme se jen pritulili, chce jen ten sex, sex a sex a ja pritom chci mazleni klidne i bez sexu,pohlazeni. Mysli jen na sebe, konicky, hospodu a kamarady a nas ma doma, protoze kam se tedka dostanu. No a ja si rikam,ze zenska by toto nikdy neudelala a pochopila..... mozna si to jenom timto oduvodnuju,nevim,neumim poradit,ale nejsi v tom sama 8-.

  • Při milování má člověk všelijaké přectavy, více ho to vzrušuje. Já si taky přectavuju ženu, ale vím, že ve skutečnosti bych to nechtěla. Zůstávám jen při přectavách a nikomu to neříkám. Myslím si, že je to normální.

  • Ahoj já to mám to samé.Zrušuje mě porno,když jsou tam dvě ženy.Jako třeba když jdu po městě tak mě ženy jako nevzrušují,ale jen ty v pornu.A taky si občas představuji jak to dělám se ženou.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist