po každé přítelovo návštěvě jsem podrážděná a vyčerpaná...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #108805 7.7.2013 0:21

Ahoj holky, chtěla bych se tu s vámi ostatními poradit. Už delší dobu mi není v přítomnosti přítele dobře. Nedělá mi vyloženě nic špatného, ale po každé jeho návštěvě jsem podrážděná a vyčerpaná, můj malý syn neklidný a rozhozený. Tento týden jsem náš styk s ním zatrhnula a najednou je mi mnohem líp, syn je spokojené klidné dítě, já mám mnohem víc energie na všechno. Tohle není jen můj subjektivní pocit, všimlo si toho i moje okolí.
Přítel je zřejmě celoživotně nedoceněný a nespokojený jak v práci tak z rozpoložení v jeho rodině se kterou žije. Kdykoliv se vidíme poslouchám, jak jsou doma kreténi, v práci kreténi, kamarádi kreténi, detailně rozebírá kdo co měl dle něho udělat špatně a vždy sám zná nejlepší řešení. Mě to vadí a i jsem se s ním o tom bavila, ale jakoby nebylo. Kamkoliv se jedeme s mým prckem a přítelem podívat hrozí z toho průser, přítel musí všude všechno komentovat, vyvolává konflikty, na všechno má hned odpověď, protože ví, že si na něho z důvodu jeho mohutné postavy nikdo netroufne. Můj syn ho má rád, ale opět jen někdy, jindy ho od nás vyhazuje a brečí už jen když přijede.
Pořád přemýšlím, jak s tím naložit. Už jsem ve fázi, že raději platím cizí lidi na opravy v bytě, jen aby tu nebyl delší dobu můj přítel s námi :-(
Jsem si vědoma i jeho dobrých stránek, to zase jo, jen se vedle něho necítím vůbec dobře a nevím, co s tím mám dělat. Vadí mi jeho fyzický kontakt-dotek, polibek, objetí, cítím se po tom jako mrtvola.
Psychické problémy nemám a tento pocit mám jen z přítele. S reálnými problémy si dovedu poradit, ale s těmito pocity příliš ne.

tak hoky, dnes se to rozseklo. Přítel mi udělal před dvěma dny scénu, včera se omlouval a brečel (to je u něj běžné), dnes mi chtěl přiožralý něco vysvětlovat, ale já ho už poslouchat nechtěla a vyhodila jsem ho, včetně všech věcí co u nás měl. Mobily jsem si vypnula a nechám je vypnuté i přes víkend, vím, že tam bude záplava smsek, už to ani číst nebudu. Pořád jsem přemýšlela, jak zareaguje syn, ale sám bude klidnější a já s ním a brzy zapomene.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist