pleny podle váhy - pampers

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36182 15.4.2011 10:10

Ahoj holky.

Možná si budete ťukat na čelo, ale chtěla jsem radu...nakupuju dopředu nějakou výbavičku, máme oba velice nízké příjmy, tudíž ač ještě nejsme v očekávání, sem tam něco koupíme.

Dívala jsem tuhle na pleny Pampers, měly je v akci, jednalo se o newborn - měly dvě váhové kategorie buď 2-5kg, nebo 3-6kg. Co myslíte že je lepší koupit pro novorozence? Váhu podle mých zkušeností od kamarádek stejně dopředu nikdy neodhadnou, tak jaké jste kupovaly vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Myslím si, že je zbytečné nakupovat plenky pokud ještě ani nejsi těhotná...jsem spíše stejného názoru jako holky - radši si dávejte penízky bokem :)

  • Pleny bych nakupovala až opravdu před porodem, protože za 4 roky co je kupuju jsou čím dál lepší. Myslím, si že mnohem lepší je si dát penízky na mimi bokem a akce jsou stále na něco.

  • Ahojky.Já kupovala pleny ještě před porodem.Malý měl 3110g a měla jsem koupeny Pampersky na váhu 3-6kg a byly akorát,ale ted už dávám 4-9.Ted má malý 5620g.Ty první pleny se mi zdály už malé,měl je dost otlačené v tříslech,a to jsem je nijak silně nestahovala.

  • urcite ty 2-5,prumerne mimi vazi kolem 3kg,nektere mimi maji i pres 4 kg ake porad se tam vlezes.

  • já ty pro novorozence kupovala se slevou v DM, když jsem byla těhotná zašla jsem do DM s průkazkou a vydali mi knížečku na nákupy se slevou a tam zrovna ty plíny byly asi o 30,- kč levnější. Ty úplně malé jsem měla jen dva balíky (jeden v porodnici) a pak už to jen dobrala doma a šli jsme na ty větší, protože ty jedničky mají nižší pas kvůli pupíku než odpadne. A měla jsem skoro 4 kilové dítě po porodu, tak ty větší byly lepší.
    Taky jsem hodně nakupovala v akcích a slevách. Oblečení kupuji ve slevách v Tescu. Hodně věcí jsem odkoupila levněji od známých, něco podostávala, něco sehnala na internetu nebo v bazárcích za pár korun. Případně se dá popůjčovat od jiných mamin, většinou jsou solidární, mimča strašně rychle rostou a nestihnou oblečení ani unosit nebo zničit.
    Plíny bývají častý dárek návštěv.

  • Zdravím, pro čerstvé mimi stačí velikost 1 (2-5kg). My jsme užili celkem 3 balíky vel 1. Pak jsme přešli na dvojky. Jinak naprosto souhlasím s "navratilovazdenka". Praktičtější je dát si korunky stranou a nakupovat pleny až před porodem. My jsme si ještě před očekáváním založili spořící účet na který jsme pravidelně ukládali nějaké peníze výhradně pro mimi potřeby. Jinak co se týká Pampersek - používáme Premium care a jsem (i mladý) maximálně spokojená. Hezky na prdelce drží, jsou měkounké a hlavně dobře sají jak moč, tak stoličku. Když mimi přebaluju, tak to nemá rozmašírované všude kolem. Nedávno se mi dosatly do ruky klasiké zelené Pampersky a z těch jsem tak nadšená nebyla:(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist