placení na rande

Otázku položila: Anonymní uživatelka #328977 5.11.2018 8:57

ahoj :) dámy potřebovala bych vědět jak to máte s placením na schůzkách. nikdy jsem nerandila, ikdyž na to mam věk, ale až ted jsem konečně potkala fajn chlapa. střídáte se s placením nebo si to platíte každý sám nebo se přetahujete kdo zaplatí nebo to necháváte prostě na chlapovi? :D moc díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack5.11.2018 9:02

    Na prvním rande většinou platí chlap, asi by se urazil, kdybych platila za něj. Ale na dalších schůzkách by bylo blbé mně se nechat "živit", takže se střídáme, i když muž třeba protestuje. :-) Třeba kafe, kino, vstupné, později nákup v obchodě ..

  • Myslím, že je vhodné, aby platil chlap, a ta ženská pak při opakovaných schůzkách přidala tu hodnotu jinde - třeba pozveš ho domů na vlastní uvařenou večeři, nebo ho vezmeš na výlet. Pokud se ale scházíte jenom venku, a jenom na schůzkách kde se platí, třeba 3x do týdne, tak to by bylo asi blbý aby platil pokaždé on, záleží jak to má nastavené... (teď nemluvím o dlouhodobým vztahu, to pak u nás platí občas on, občas já, záleží co). Zkusila bych asi navrhnout, že zaplatím, a pokud řekne ne, tak to dál neřeším. Jo a ještě záleží, kdo navrhnul, že např. půjdete do restaurace - pokud on, tak by měl platit. Pokud to byl tvůj nápad, měla by ses o to aspoň pokusit.

  • petulinkaa135.11.2018 9:18

    Osobně jsem nikdy nezažila, že by za sebe nechal chlap platit 🤔

  • Vždy jsem nabídla, že zaplatím, ale v 90% za sebe zaplatit nenechal...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist