piercing

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50669 30.12.2011 13:10

ma nektera s vas pierc ? uz dlouho se mi libi a chcu do pupiku , mam uz zarizeny salon a vsechno , uz sem se pripravila na tu mensi bolest , zkoukla sem ruzne videa jakymi zpusoby se to picha , vybiram uz na netu i nejakou tu ozdubku , ja vim ze v tom salonu mi reknou jak se o to strarat ale ja chtela vedet i vase zkusenosti , jak ste se o to starali , jestli ste to necim mazaly , jak dlouho se to hojilo a tak .. dekuju za cokoliv :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, to hojení je hodně individuální. Já jsem to měla brzy ok, kamarádce to hnisalo strašně dlouho, už to vypadalo, že to bude muset vyndat. Propíchnutí mě zase tak moc nebolelo, proti bolesti jsem docela odolná, ani u tetování jsem nefnukla a to bolelo mnooohem víc, určitě se to dá v pohodě vydržet bez umrtvení;) Starala jsem se o to tak, že jsem to mazala Framykoinovou mastí, je na předpis, ale pomáhá. A taky mám pocit, že mi řekli, abych to ze začátku nenamáčela. Ale po pár letech jsem to vyndala, jelikož mi v dospělosti začalo vadit, že je to přes upnutější triko nebo svetřík vidět. V práci jsem si s tím připadala divně.

  • Mě to tedy dělali na chirurgii a umrtvili, ale nic sem necítila opravdu nic ani potom vůbec to nebolelo ale už ho dva a půl roku nemám otěhotněla sem a teď znova a pak na to to bříško nebude :-D tak ho mám aspoŇ v jazyce nad retem :-)ale opravdu to nic není víc mě to bolelo nad ten ret a do jazyka to mělo bolelo potom týden :-/

  • musím se taky podělit. U mě to bylo v pohodě. Nechala jsem si to udělat v salonu. Problém nastal až asi po půl roce. Utvořil se mi v tom hnis a pak se to nechtělo zahojit. Rok na to jsem otěhotněla a piercing vidělala a teď tam mám jakoby druhý pupík.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist