peníze za schůzku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137106 5.9.2014 1:27

Chtěla bych poradit, co dělat... je přede mnou rozhodnutí, nejsem zrovna nejošklivější taky o sebe dost dbám a bylo mi nabídnuto jedním podnikatelem(28 let), že bychom šli na kafe, večeři atd. samozřejmě závěrem by byl sex... 6000,- za schůzku... já bych nad tim jindy ani neuvažovala, ale financí je po skromnu a šest tisíc je pro mě dost slušná částka... sex mám ráda, nemám problém ani se sexem na jednu noc, takže tohle mi přišlo že nebude nic jiného vlastně, ale jak se v tom tam nějak vrtám, tak nevím zda to udělat, peníze potřebuju, jsem studentka, matka je na tom s penězma ještě hůř, možnost brigády při škole je téměř nemožná, půjčku (kromě hypotéky¨) nechci nikdy.... nevim, co byste na mým místě udělaly vy? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, pokud ti nevadí sex na jednu noc... tak tohle by bylo s bonusem. Pořádně si ale rozmysli, jak by ses potom cítila... Neměla bys výčitky? A hlavně, jak by se ten člověk k tobě choval? Nemá náhodou nějaký sex. úchylky, že si musí na sex někoho zaplatit? Aby tě pak třeba nezbil, nevím, aby to nebylo tak, já si tě zaplatil, budeš dělat to, co ti řeknu! Mohl by ten sex být zvrácený... Hodně bych být tebou uvažovala nad tím, proč si myslíš, že má tenhle člověk potřebu si někoho platit... Případně se předem domluvit, jakou by měl představu. Mohlo se taky jednat o sázku, že náhodně vybraná holka s ním vleze do postele za peníze... Těžko říct. Já jednou měla sex na jednu noc a mám z toho výčitky občas doted. A to už je to x let zpátky... http://voyo.nova.cz/product/serialy/26471-soukrome-pasti-fajn-brigada koukni na tohle, to byly první soukromé pasti, co jsem náhodou viděla, pak už jsem na to radši koukat nikdy nechtěla. Pořád to vidím :(

  • Osobně bych do toho nešla a to hned z několika důvodů. Proč si mladý, evidentně bohatý mužský chce platit holku, když by jí mohl mít zadarmo? Lepší varianta je taková, že má doma ženu a bojí se, že by jsi se mu "uvázala na krk" a těžko by se Tě zbavoval. Ale tuto variantu bych zavrhla, protože takový spíš půjde do bordelu - kde bude mít JISTOTU, že je to anonymní (cena tam je dost podobná, možná i nižší)...A nebo je tu druhá varianta, chce si splnit nějaké dost specifické přání (a to může být pro Tebe HOOODNĚ nepříjemné překvapení). Prostě je to, podle mne, obrovský risk. A také si uvědom, že během chvilky dostaneš nálepku kurva a to si dotyčný dost pravděpodobně nenechá pro sebe...Pokud se chceš dát na kariéru prostitutky - tak do toho jdi - budeš mít první zkušenost a začne se Ti tvořit klientela...Pokud u Tebe zvítězí strach a zdravý rozum - nepůjdeš do toho.

  • Ahoj, zkus se na radu zeptat svojí "chudé" mámy...uvidíš, co ta Ti na to řekne...Pokud Ti to odsouhlasí - jdi do toho...

  • Nešla bych do toho. Nemohla bych se pak na sebe podívat do zrcadla.

  • A ted jsem si uvědomila, škola má určitě nějaký systém soc. stipendií... Co se zkusit podívat na to, jestli bys na něco navíc neměla ještě nárok... Nebo na sociálce. A nemusíš mít moc časově náročnou brigádu - já se dala na VŠ na úklid. Uklízela jsem v jedné domácnosti jednou týdně + jednou týdně žehlila - celkem 8 hodin práce 115/hod. Takže To docela šlo. Je to už nějaký rok zpátky, tak by se to dneska možná dalo sehnat i líp finančně ohodnocený... Já zašla do nějaké agentury, tam jsem sepsala životopis, tvářila se, že ty prachy fakt potřebuju a do týdne jsem měla sehnáno. Dělala jsem v tý rodině 4 roky... Takový malý přivýdělek by ti mohl stačit a nějaká díra v rozvrhu by se určitě taky našla... Já se s nimi domluvila každý semestr, jak se mi to vešlo do rozvrhu ;) a o zkouškovým nebo o prázdninách jsem tam většinou nechodila... stejně jezdívali na dovolený, nebo jsme se domluvili jednou za 14 dní... takže to zkus takhle ;)

  • mozna me ostatni ukamenujou, ale muzes jit na kafe a kdyboliv odejit, pokud nepreskoci jiskra tak bych do toho nesla..... pokud se ti bude libit proc ne.

  • Těžká situace... Chápu, finanční problémy v dnešní době, kdo je neřeší.
    Můj pohled (nemusíš se jím vůbec řídit): Já bych to asi nesvedla mít sex a aby mi potom někdo něco koupil, nebo dal peníze. Přišlo by mi to divné. Připadala bych si jako ta u silnice E55. Co třeba se s dotyčným poradit a brát to jako bezúročnou půjčku, napsat splátkový kalendář odložený o rok? Pokud ty peníze nutně potřebuješ (což asi jo, protože o tom uvažuješ) tak bych to spíše řešila takto. Ale je to jen můj názor.

  • Jestli Ti to pomůže - na VŠ jsem se s jedním cizincem políbila za 1.000 Kč na party. Byl to pěkný chlap, ale tehdy se mi moc nechtělo, chtěla jsem spíš tancovat než svádět chlapy... tak jsem si řekla, udělám si z něj srandu a řekla cenu a čekala, že ho to odradí...ale ono ne. Asi moc neuměl převádět měny ;-) Ale super výdělek :-D Jestli jsi nezadaná (nevěru nesnáším), studentka co počítá každou kačku, víš o něm že nemá třeba nějakou chorobu (a proto možná navrhuje tuhle "akci"), líbí se Ti.... Proč ne :-) Až budeš v důchodu, budeš radši vzpomínat na to jak jsi se učila nebo na tohle? Jo a ještě...můj manžel tuhle mojí historku ví a vůbec se nad tím nepohoršoval, smál se a říkal, že jsem snadno přišla k penězům a vůbec mě nesrovnával s E55 nebo tak.. Aspoň má jistotu, že jsem se v mládí vybouřila a nepopadne mě to ve 40 (ale o sexu za peníze bych mu asi nevyprávěla...to je jiná liga :-D)

  • Borlova5.9.2014 12:56

    Já bych do toho určitě nešla. Když by ti za to zaplatil, tak to beru jako jasnou prostituci a to se mi fakt příčí.:O= Navíc jak píšou holky, mamka by určitě nebyla nadšená ;-)

  • Jestli s tím nemáš problém můžeš do toho jít, ale koukni na ceník holek, který dělaj escort. Říkají si minimálně ještě o 3 tisíce víc. Nechci porovnávat, ale jestli to dělá hlavně kvůli sexu a ty kvůli penězům a nevadilo by ti to, nevím jestli těch 6 000 není třeba málo.

  • já bych si připadala jako prostitutka, nešla bych do toho ani za nic.... navíc, ty si vážně stojíš JEN za 6 tisíc? tak to je mi tě líto :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist