pejsek a dite

Otázku položila: Anonymní uživatelka #107009 16.2.2013 20:08

ahojte :) co jsi myslite o tom mit pejska i dite ? vadi to ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • duramura16.2.2013 20:34

    hlavne ne soucasne! :-)
    bud pejska tak rok dva pred narozenim ditka, nebo stene k tak 3-4letemu ditku
    my je mame uplne stejne stare, partner mi prinesl stene, kdyz byly male cca 2,5m a hoooodne narocne. nakonec na tom bylo tratne stene, nemela sem na ni cas, trpelivost atd. ted je jim uz pres rok a zacina to byt "snesitelne" a hlavne si spolu uz krapet hraji a dal to bude cim dal tim lepsi.
    pro mimco teda fajn, ale pro maminu zahul. kort kdyz jako my bydlite v panelaku a pejska nevykopnes na zahradu...dela ti po byte louzicky a do toho se zacina plazit mimino...8-o

  • To záleží na tom, jak psa a dítě vychováš. Pokud to zvládneš, je malá pravděpodobnost že budou nějaké problémy.

  • petulinkaa1316.2.2013 21:25

    urcite bych si neporizovala stene,kdyz uz bych byla tehotna,ale pockala bych az dyl,my mame psika,ale letos uz mu bude 5let a je to jine,protoze predstava jak jsem se mu venovala jako steneti a musela casto ven atd. vychova a do toho mimco,to nevim teda,ted se prichodu mimca nebojim k psikovi...kazdopadne ja jsem zastance toho,aby dite vyrustalo se zviretem at je to bud kocka ci pes.

  • Záleží jakého a kam:) My máme 4 letou čivavku v bytě a před cca pul rokem se nám narodilo miminko. Spíš se obavam o toho psa, musím malého hlídat, aby malou nešikanoval, kamarádka má pinče a mají doma to samé, je třeba tomu pejskovi zřídit koutek, kde ho dítě nebude moci rušit a kam se muže schovat, když už má dítěte plné zuby. Jinak když máte doma psa a otěhotníš, tak to podle mě není problém, jen kdybyste měli velkého psa, nikdy bych miminko nenechala o samotě s tím psem. A taky bych si určitě nepřizovala štěně, když bych byla těhotná, protože potom s narozením miminka na něj nebudeš mít vubec čas, kolikrát mám vuči naší fenčce hrozné vyčitky, že se jí nevěnuji tak často.

  • my máme osmiměsíční štěně a čekáme dítě. ale až přijde děťátko, pejskovi už bude přes rok a doufám, že se aspoň malinko zklidní. teď je ještě pěknej divoch. ale myslím, že to zvládnem. určitě bych ale taky nedoporučovala najednou štěně a malinké, to je jak mít dvojčata;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist