péče o pleť

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33892 26.7.2011 22:35

Dobrý den všem! Chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá/neměl problém s kruhy pod očima.. Já tím "trpím" už od svého narození a vůbec si nevím rady co s tím... Nějak mi moc nepomáhají ty všelijaké krémy na zakrytí kruhů pod očima.. Je nějaký způsob se toho nadobrou zbavit?? Děkuji za odpovědi!

Odpovědi správkyň témat

  • Já tím také trpím odmalička. Je to hodně ošklivé. Bohužel i když piju dostatečně fialových kruhů se ne a ne zbavit. Já jsem to vyřešila tím, že si kruhy zakrývám make-upem ale jen opatrně, abych si make-up nemusela mazat po celém obličeji. Mám kvalitní s minerálem od Maybelline, ten vždy přepudruju a celý den je to OK. Samozřejmě každá jsem jiná tobě možná budou stačit nějaké ty roll-ony jak radily holky přede mnou :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, záleží na tom, čím jsou kruhy pod očima způsobené, může to být únavou a vyčerpáním, špatným pitným režimem, nebo taky posazením očí - to mám zrovna já a s tím se nehne. Pak už jen zbývají korektory a make-up - korektory jsou lepší tekuté (tuhé zvýrazňují vrásky) a jemně vklepat do pokožky.

  • Verousek8927.7.2011 0:58

    Já tím trpím taky a zkoušela jsem všelijaký krémy, make-up, korektory a nic :( ... Dokonce i tak propagovaný Garnier NutriSkin rollon proti váčkům a kruhům pod očima mi byl k ničemu. Můžeš ho zkusit, třeba zrovna tobě pomůže ;)

  • Já je zakrývám tím roll-onem od Garnier a přepudruju, na pár hodin to stačí. Když chci celý den vypadat trochu lépe, použiju kvalitní make up. Ale tam mám zase problém vychytat odstín, mám velmi světlou pleť s růžovým odstínem a hodně makeupů je spíš do žluta.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist