partnerův výlet

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46499 23.3.2012 9:27

Holky, vy které máte doma miminka, popř. máte dvě děti, "pouštíte" své drahé polovičky někam "za kulturou" přes noc? Mám čtyřměsíční mimi a druhého šestiletého,a muž by rád odpoledne jel za kamarádem a vrátilse zítra k obědu. Nadšená nejsem, odveze nás sice k babičce přes noc, ale obě děti naráz uspat v jednom pokojíčku to bude trochu kumšt, nejradši s miminkem jsem teď doma. nechci však vypadat jako chudinka, co si neporadí nebo stíhačka. Neřešíte to a necháváte své chlapy takhle vyblbnout?

holky,. k té noci - bydlíme v novém jičíně a kámoš ve zlíně, cesta vlakem chvíli trvá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, tak já osobně na tom nevidím nic špatného. Zrovna včera odjel přítel s partou kamarádů na lyže do Rakouska a všichni mají doma manželky s dětma, včetně nás - máme tříletého chlapečka. Přítel jezdí pracovně i mimo republiku a celkově má hodně práce, takže jsem zvyklá se o všechno starat sama a v tom, že si chce sám někam vyrazit nevidím žádný problém.
    Nemám ráda takové to "dovolování" si něčeho, nejste děti, aby jste se někam vzájemně pouštěli..
    Vše je o důvěře, kompromisu a porozumění. Každý z nás si chce na chvíli od partnera odpočinout a být někde jen s přáteli.
    Já když jsem včera přítele vyprovázela a říkala jsem mu, ať si to krásně užije a nepřemýšlí nad ničím, co se děje tady, řekl mi, jak je rád, že mě má a že si to tam užije ve vědomí, že mi to nevadí.. a tak to má být ;-)

  • Ja bych mu to "nezakazovala". Kdyz je to takhle na jeden vecer, navic budete u babicky, ta muze pomoct treba s tim uspavanim apod., tak proc ne. Ovsem jestli by se potreboval takto vyblbnout casteji a ty byla na deti sama, tak by mi to prislo prinejmensim podivny..

  • ježkovy :D chlap courá a já taky pořád někde trajdám :D přece nebudeme pořád sedět doma nebo opečovávat jeden druhého - já mám své zájmy a kamarády a on to samé a vůbec si nic takového nezakazujeme ;) ani by mě nenapadlo se nad tím pozastavit... jednou se o prcka stará on, jindy zase já ;) dyť je to fuk :)

  • JanaRad23.3.2012 10:37

    Já bych to svému manželovi ráda dovolila, ale on nic takového zatím nechtěl, jsme spolu 12 let. To spíše já občas potřebuji únikovou cestu. nechám manželovi naše tři děti - 13,5 roku + 10 let + 6 let - a ujedu k mamince na celý víkend na relax. Jsem dlouho doma, manžel jezdí domů z práce kolem 18 hodiny, takže je toho na mě moc a ten víkend mi pomáhá ještě dalších několik měsíců.... Měla jsem cca 5 volných víkendů za asi 2 roky....

  • a co je na tom špatného? já na tom nic zlého nevidím.. když si lidé věří, není problém, ne? chlap si někdy taky potřebuje "odpočinout" od manželky a naopak... ty také můžeš někdy někam vyrazit... my si v tomhle věříme, podle mě se tomu říká zdravý vztah, nebo ne? takové názory že by některé ženy chlapa nikam nepustily mi přijdou ujeté a nedivím se, že pak chlapi zahýbaj, když maj doma stíhačky, kt. je nikam nepustí... to nemyslím tak, že má být každý víkend v čudu, ale trochu volnosti neuškodí....

  • Já teda děti ještě nemám, ale čekám a rozhodně bych ho nechala;) Pokud bych doma vyloženě nestíhala, tak bych ho poprosila, jestli by doma nemohl zůstat, ale to by musel být fakt extrém. Každý si potřebuje občas někam vyrazit, musíš partnerovi věřit, když bude chtít, tak si milenku najde třeba i při nákupu plínek, nemá cenu ho doma držet, akorát bude podrážděnej, což já bych byla taky, kdyby mi něco přítel zakazoval.

  • Simea23.3.2012 14:04

    Pokud on udela neco podobneho i pro tebe, aby sis mohla vyrazit na nejaky cas za "kulturou", tak proc ne. Ale pokud je to jenom o tom, ze ty se staras o deti a pan se jezdi bavit, tak mi to prijde dost sobecke.

  • Jak tak čtu nějaké odpovědi, tak svět se zbláááznil..... :-( Spaní přes noc u kamaráda můžu zakázat malému dítěti, ale ne dospělému chlapovi 8-o vždyť na tom nic není... A kdyby mě můj kluk takhle omezoval, asi bych ho brzo kopla někam... :) I když my nemáme děti ;)

  • jelikož partner nese těžce každou minutu, co nemůže být s námi, tak nic takového řešit nemusím. Ale jo, klidně bych ho pustila, ale on je taková kecka, že by se se vším vždycky přiznal, co by se tam dělo, takže bych mu naprosto věřila. Není na škodu si od sebe na chvilku odpočinout. Stejně tak by ti zase měl dopřát něco podbného i on, jako třeba pohlídat děti, když půjdeš na kosmetiku, na masáž, ke kadeřnici nebo na kafe s kámoškou.

  • Jak to tu čtu, tak některý chlapi upřímě litutju, asi to tu dám přečíst manželovi, aby zjistil co má doma za zlatíčko :D

  • Holky, holky.....můj chlap to vidí stejně......když se jede za kamarádem přes noc, tak s rodinama, nebo jen s manželkou/manželem/přítelem/přítelkyní........sám nechápe, proč by měl někam jezdit sám přes noc.......velice Vás lituji.........protože vy velice tolerantní a hodné ženy jste první, které budou ty chudinky, které budou plakat, když jednoho krásného dne se ten chlap prostě nevrátí.......(hlavně když teda na něj leze jaro)........snad si potom vezmete ponaučení.....já i přítel jsme naprosto spokojení, kdyby nám na nás něco vadilo, nezakládali bychom nikdy rodinu.....

  • Myslím, že děti sama zvládneš bez problému......navíc malýmu už je 6 let.....měla by si tyto věci zvládat sama.....ale co se týče výletu přes noc......tak to bych v životě nedovolila.......když přes noc, tak se mnou.....jinak nikam.....v tomhle jsem trošku radikální, nevím proč by si měl chlap trajdat po zábavách i přes noc, když má doma ženu a děti......

  • no u me teda v žádným případe proč by mel někde spouzet?má rodinu tak má spát doma... já taky nikde nespím... takže za mě je to tabu bohužel..

  • Mě by asi nevadilo kdyby šel někam jak ty říkáš za klturou, ale trochu by mě vadilo že by přespal někde jinde--proč by se nemohl vrátit domů, at už to bude třeba v 5 ráno... hm? ale asi ten kamarád teda bydlí někdě dál od vašeho místa bydliště..

  • Ahojky nechci tě nijak znepokojovat, ale přijde mi divný že tam chce být i přes noc. Já osobně bych mu to přes noc nedovolila, ale to je na tobě jak moc mu věříš :-) Já totiž těm chlapům zas až tak nevěřím když vidím co se děje v mém okolí :-((

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist