partnerovo přání při sexu..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49022 5.6.2012 17:15

ahoj holky... včera jsme se s přítelem milovali, strašně dlouho jsme se neviděli, takže to bylo úplně o něčem jiném a on mi pak řek ať jsem na něho zlá.. nevěděla jsem co si pod tím představit, když jsem se partnera zeptala odpověděl, že at dělám co uznám za vhodné já.. co by jste si pod tímto představily? díky moc =)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Naplácat, poškrábat, tahat za vlasy (pokud se dají chytit), hodit na postel a převzít iniciativu, nějaký to sprostý slovo ... takhle nějak bych si to představila já :-)

  • škrábat ho, kousat do spodního rtu, vcucování spodního rtu, kousání do ušního lalůčku, něžné škrcení pod krkem, ostré zacházení, držení rukou.....někdy se to hodí.. :)) zkus a uvidíš :)

  • No co by, že mám nad ním vládu já :D Takže nejlíp někam přivázat a nechat to v mé režii :D A pokud zlá, sem tam bych ho plácala - po tváři, zadku, atd :D

  • holky, musím vám říct něco vtipného....taky mi toto před x lety partner řekl..tak jsem taky převzala iniciativu...i to sporsté slovíčko ve smylu...ehmm no aby mi to hezky udělal :-D a další milování jsem řekla já jemu, že chci aby mi to oplatil a víte co mi při tom milování řekl: ty "ku.vo" :-D no výbuch smíchu a bylo po milování...prej ho nic nenapadlo, co by mi měl říct..no do dnes se tomu smějeme (je to už ale 10 let zpátky). To jen že mi to tato otázka připoměněla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 238 otázek, kterým se dostalo 271 630 odpovědí a 409 761 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist